tombie01 Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 W imieniu naszego klubu modelarskiego oraz Stowarzyszenia 'Strefa Rozwoju Człowieka' mam zaszczyt zaprosić wszystkich kolegów na nowo organizowaną wystawę modelarską i zarazem konkursu, który odbędzie się w pięknej górskiej scenerii Podbeskidzia. Aby nie tworzyć w niniejszym temacie strumienia informacji powyższy plakacik jest interaktywny można na nim klikać w zagadnienia które nas interesują. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 O la la, ale niespodzianka, byłem w sobotę i nikt sie nie chwalił iz planujecie cuś takiego, no nic nie pozostaje jak zanabyc modele pod ta wystawę (na szczęście juz mam upatrzone) i bookować hotel, bo o resztę martwić sie nie trzeba, 4 miechy czasu starczy na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Czerwca 2016 No proszę rzut beretem. Pomyślimy, mam kilka modeli do pokazania. Może i Uaza do tego czasu skończę. Żywiec zawiódł, to jest Bielsko. A gdzie to dokładnie, się będzie odbywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 ZIAD Bielsko-Biała aleja Armii Krajowej 220, zaraz za Wojewódzkim Ośrodkiem Ruchu Drogowego (WORD-em) Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Super, trzeba się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppfalcon Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Nono, super, fajnie. Trzeba będzie się pokazać. Ale z pktem 22 regulaminu to pojechaliście: Zabrania się wnoszenia i posiadania w trakcie imprezy: broni lub innych niebezpiecznych przedmiotów, materiałów wybuchowych, wyrobów pirotechnicznych, materiałów pożarowo niebezpiecznych, napojów i artykułów spożywczych, napojów alkoholowych, środków odurzających lub substancji psychotropowych. O ile resztę rozumiem to zabraniać wejścia z jabłkiem czy batonem i puszką coli to ciut za dużo I fajnie by było jakbyście napisali coś więcej o warunkach konkursu - jakie ograniczenia, ile wpisowe, jakie godziny przyjmowania modeli, wystawiania, kiedy finał, ect. Ale rozumiem że to jest jeszcze w fazie uzgadniania i więcej informacji będzie wkrótce. W każdym razie - bardzo fajna inicjatywa, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 ... byłem w sobotę i nikt sie nie chwalił iz planujecie cuś takiego, ... to się nazywa profesjonalna konspiracja no cóż nie chcieliśmy nic przypalić ....A gdzie to dokładnie, się będzie odbywało? zapraszam wszystkich do korzystania ze strony www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Tombie, pytanie odnośnie wjazdowego wiele to będzie, ile łapówki wam cza dać by tam u Was wystartować?? A druga sprawa, który z hoteli najbardziej moźesz mi polecic pod przyjazd z rodzinom 2+2 zapewne, przejrzałem wszytsko co tam proponujecie, nie musi być to klasa Mariota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 Na terenie wystawy jest hotel mamy zarezerwowane 100 miejsc Hotel Dębowiec rezerwacja - kto pierwszy ten lepszy - jeśli wystawa będzie rozwojowa rozmowy są otwarte nad rezerwacją całego hotelu w przyszłości - standard bardzo dobry - polecam; już niebawem na stronie internetowej konkursu pojawi się również mapa hotelowa w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Nowinki będą zamieszczane również na facebooku. Jak komuś wygodniej może się podpiąć do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2016 Ponieważ pojawiły się pytania o regulamin zawodnika mogę obiecać że do soboty (bieżącego tygodnia) powinien zawisnąć na stronie www.mpm.ig.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) regulamin dotyczący zawodnika zaistniał na stronie konkursu, jest dość krótki i rzeczowy - jako organizatorzy zastrzegamy sobie prawo do zmian w tym regulaminie zwłaszcza w części dotyczącej rejestracji on-line modeli (jak to zwykle bywa sporo niespodzianek wychodzi w przysłowiowym praniu) w pierwszej edycji konkursu nie wprowadziliśmy limitów na wystawiane modele oraz wszystkie modele SENIOR zgłasza w jednej opłacie - także zapraszamy wszystkich serdecznie Niespodzianką będzie również miłe spędzenie sobotniego wieczoru po I dniu konkursu ale ponieważ te kwestie są w fazie organizacji więc muszę chwilowo nabrać wody w usta. w wątkach konkursowych będę was również informował na bieżąco na temat nagród specjalnych na razie mamy zgłoszoną jedną NAGRODY SPECJALNE 1. „Najbardziej intrygujący kartonowy model kolejowy” Edytowane 8 Lipca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 będę was również informowała na bieżąco” Zmieniłeś płeć?? LoL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 literówka ale wyłapałeś - brawo TY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 No myslalem juz zes sie w babę zamienił dlatego sie nie widzieliśmy na Nocce, pytanie czy po założeniu konta i rejestracji przynajmniej jednego modelu, bedzie można edytować dodawać lub usuwać model? Kiedy opłata następuje? brawo ja... P.s A to jakas potańcówka bedzie w ten sobotni wieczór,?? Czy ino gorzoła LoL! Bom hotel juz zarezerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Kurde blacha nie mogę edytować posta, i jeszcze jedno pytanie, jak dodam jeden model, bede mógł dodawać następne modele w późniejszym czasie byle by do końca rejestracji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 Kurde blacha nie mogę edytować posta, i jeszcze jedno pytanie, jak dodam jeden model, bede mógł dodawać następne modele w późniejszym czasie byle by do końca rejestracji?? TAK: zamysł jest taki że zakładasz konto i dodajesz model, później korzystając ze swojego konta można dodawać kolejne modele; opłata płatna w Biurze Wystawy w piątek od 17:00 do 20:00 ;ub w sobotę od 8:00 do 13:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 A to nima przelewów? Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 trochę wyrozumiałości - w tym roku zaczynamy i niektóre procedury są nieco tradycyjne; póki co nie posiadamy wyodrębnionego rachunku bankowego w stowarzyszeniu co utrudniłoby w praktyce rozliczenie tego z uczestnikami - jesli to duży kłopot mogę tyko przeprosić za utrudnienia - postaramy sie w drugiej edycji to uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Duży moze i nie, ale juz przyzwyczajony do płatności online, ja tradycyjnie to zabieram kasiore w kapsie na giełdę , okej Tombi dowiedziałem sie co chciałem, do zobaczenia na nocce, a jak sie nie celniemy to juz na miejscu na wystawie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 ...do wystawy mamy jeszcze trzy nocki modelarskie w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Super wiadomość z tym MPM w moim rodzinnym Bielsku. Może pierwszy raz w życiu wyjdę z modelami do oceny w świecie rzeczywistym A te nocki modelarskie to kiedy planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Share Napisano 8 Lipca 2016 dzisiaj mamy warsztaty to ustalimy i napiszę w wątku warsztatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Czołem Waszmości. Działa już regulamin zawodnika, a końcem lipca będzie działał formularz zgłoszeniowy. Jeszcze raz jako drugi Koordynator Imprezy zapraszam Was serdecznie : mpm.ig.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi