jajen Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 (edited) Nareszcie skonczony S-3 viking. Mam nadzieje , ze sie spodoba. W dziale "warsztat" relacja z budowy tego modelu. Zapraszam do ogladania i komentowania. Troche dodatkowych zdjec. Pierwsze to zdjecie pod tytulem "potwor w mroku" Jakos tak przez przypadek wyszlo. Reszta to zdjecia na jasnym tle dla porownania efektu (sam nie wiem ktore tlo lepsze). Edited December 20, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
young Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Piękny! Choć ja sam bym pewnie go tak nie poskładał, jakoś mi to łamie sylwetkę, ale to kwestia gustu ;) Wykonanie naprawdę na wysokim poziomie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 No comment !!! Jak zwykle pieknie, całość prezentuje sie idealnie, mi osobiscie trochę szpecą go nie zawashowane wirniki silników, ale to rzecz gustu. Za wykonanie i temat . Pozdrawiam. Przemek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajen Posted December 19, 2009 Author Share Posted December 19, 2009 Piękny! Choć ja sam bym pewnie go tak nie poskładał, jakoś mi to łamie sylwetkę, ale to kwestia gustu W tym przypadku przewazyl brak miejsca na modele. Z rozlozonymi skrzydlami zajmowalby tyle co trzy inne modele w tej skali, a ja nie mam gdzie ich trzymac :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rizzi GT Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Świetna robota. Swojego Vikinga robię w 72-ce i boli mnie brak miejsca na takie efekty jakie Ty zrobiłeś Mam tylko jedno małe pytanie: Nie powinny być przydymione oszklenie kabiny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajen Posted December 19, 2009 Author Share Posted December 19, 2009 Nie powinny być przydymione oszklenie kabiny? Powinno, ale dostepne jest tylko oryginalne tak czarne , ze w ogole nie widac wnetrza, albo zamiennik zupelnie przezroczysty (ten ktory zastosowalem w swoim modelu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Niewiarygodnie piękna robota!Nieziemski! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Sztuka panie, sztuka nie modelarstwo Szacunek Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rizzi GT Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Nie powinny być przydymione oszklenie kabiny? Powinno, ale dostepne jest tylko oryginalne tak czarne , ze w ogole nie widac wnetrza, albo zamiennik zupelnie przezroczysty (ten ktory zastosowalem w swoim modelu). Ja u siebie zastosowałem folie do przyciemniania szyb samochodowych o najmniejszym procencie przyciemniania Trochę podgrzałem by lepiej przylegała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epheli Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Znakomity, ja kompletuję takiego samego swojego, tyle że będę robił gotowego do lotu i ciągniętego przez wózek do katapulty, piękna robota szacunek kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxsimus Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Piękny model naprawdę miło się go ogląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Wyszło bardzo fajnie. Bardzo mi się podobają Twoje modele, aż chce mi sie wrócić do suszarek! Eh eh... pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Piękny Aż się prosi o fragment lotniskowca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Świetny model. Bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 a cóż go Panie tak połamało?! piękny model! gratulacje Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajen Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Dzieki, dzieki koledzy. Cieszy mnie, ze sie podoba .Widze, ze Admin tez docenil moje wysilki i modelik trafil na strone glowna. Czuje sie zaszczycony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweltomasik1 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Biuuutiful jak by powiedzieli Anglicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts