jajen Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Nareszcie skonczony S-3 viking. Mam nadzieje , ze sie spodoba. W dziale "warsztat" relacja z budowy tego modelu. Zapraszam do ogladania i komentowania. Troche dodatkowych zdjec. Pierwsze to zdjecie pod tytulem "potwor w mroku" Jakos tak przez przypadek wyszlo. Reszta to zdjecia na jasnym tle dla porownania efektu (sam nie wiem ktore tlo lepsze). Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Piękny! Choć ja sam bym pewnie go tak nie poskładał, jakoś mi to łamie sylwetkę, ale to kwestia gustu ;) Wykonanie naprawdę na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 No comment !!! Jak zwykle pieknie, całość prezentuje sie idealnie, mi osobiscie trochę szpecą go nie zawashowane wirniki silników, ale to rzecz gustu. Za wykonanie i temat . Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Piękny! Choć ja sam bym pewnie go tak nie poskładał, jakoś mi to łamie sylwetkę, ale to kwestia gustu W tym przypadku przewazyl brak miejsca na modele. Z rozlozonymi skrzydlami zajmowalby tyle co trzy inne modele w tej skali, a ja nie mam gdzie ich trzymac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Świetna robota. Swojego Vikinga robię w 72-ce i boli mnie brak miejsca na takie efekty jakie Ty zrobiłeś Mam tylko jedno małe pytanie: Nie powinny być przydymione oszklenie kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Nie powinny być przydymione oszklenie kabiny? Powinno, ale dostepne jest tylko oryginalne tak czarne , ze w ogole nie widac wnetrza, albo zamiennik zupelnie przezroczysty (ten ktory zastosowalem w swoim modelu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobby Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Niewiarygodnie piękna robota!Nieziemski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Sztuka panie, sztuka nie modelarstwo Szacunek Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Nie powinny być przydymione oszklenie kabiny? Powinno, ale dostepne jest tylko oryginalne tak czarne , ze w ogole nie widac wnetrza, albo zamiennik zupelnie przezroczysty (ten ktory zastosowalem w swoim modelu). Ja u siebie zastosowałem folie do przyciemniania szyb samochodowych o najmniejszym procencie przyciemniania Trochę podgrzałem by lepiej przylegała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Znakomity, ja kompletuję takiego samego swojego, tyle że będę robił gotowego do lotu i ciągniętego przez wózek do katapulty, piękna robota szacunek kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Piękny model naprawdę miło się go ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Wyszło bardzo fajnie. Bardzo mi się podobają Twoje modele, aż chce mi sie wrócić do suszarek! Eh eh... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Piękny Aż się prosi o fragment lotniskowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Świetny model. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 a cóż go Panie tak połamało?! piękny model! gratulacje Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajen Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Dzieki, dzieki koledzy. Cieszy mnie, ze sie podoba .Widze, ze Admin tez docenil moje wysilki i modelik trafil na strone glowna. Czuje sie zaszczycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Biuuutiful jak by powiedzieli Anglicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi