Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niesamowite wrażenie wywołuje ta scenka.

Świetnie zrobione figurki oraz sama dioramka. Sporo pracy w to włozyłeś. Zwłaszcza że samemu należało wykonać sporo elementów, lub część przerobić. Wyszło rewelacyjnie.

Pomysł z użyciem figurek policji pierwsza klasa, duże brawa !

... ja jeszcze z moimi walczę :(...

Napisano

Brawo No to mamy już dwie dioramy dotyczące wojny polsko-sowieckiej 1939 roku. Ja swoją jeszcze ubarwię nieco, no i skąd ja znam tego Maxima!

Napisano

dynamiczna scenka, wygląda fajnie i gratuluję ukończenia

zamiast zbliżeń na Mosina to poprosiłbym o zbliżenia na twarze, w końcu w figurkach to dość istotny element malowania

Jędrek

Napisano

Ja się na tym nie znam, ale bardzo mi sie podoba. Dynamizm powoduje to, że ta scenka ma coś w sobie.

Gratulacje.

PS. Gdybyś mógł zrobić jeszcze kilka jaśniejszych zdjęć, żeby można było podziwiać szczegóły.

Napisano

Dobra robota!

Naprawdę super wyszło, podziwiam ,bo ja mam problem z pomalowaniem 2 figsów (ale kiedyś skończę tą "Borodino" i zobaczymy )

Pozdro, czekamy na następne takie projekty

Napisano

Super, tylko gdzie Ty to będziesz trzymał ? Mi mimo wszystko najbardziej podoba się ułan, policjanci są jak spod Waterlo

Gratuluję dioramy i czekam na wątek z panną i sokołem.

PS Dlaczego Rusek jest żółty i łysy jak Kojak ? Może to Kałmuk albo Mongoł ?

Napisano

Żółty - też się dziwię. Zdjęcia odsłoniły jego wadę. Muszę widać poprawić mu głowę, ale to po świętach.

Łysy - jakby miał włosy, to miałby i wszy

Napisano

.. i przynajmniej 6 zegarków na jednej ręce, oraz dewizki od zegarków poprzypinane gdzie się da

Śmigły, co się ruskiem martwisz, czasem foto przedstawia mimo starań model nie tak jak chcielibyśmy. Figurki i dioramka wyśmienite. nie zmieniaj nic

Napisano

Myślę tylko, żeby dodać trochę czarnego oleju na głowę Ruska, aby imitował szczecinę ogolonego łba. Ani nasi, ani Ruscy w wielkich fryzach na głowach nie ganiali, jak chcą tego producenci figurek

Nazywało się to maszynką do golenia i rekruci ją znali