Śmigły Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 UFFFFFF, zakończone! Oficjalny tytuł dioramy to "Granatowi Kirasjerzy". Link do tematu warsztatowego... http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=16299 A teraz wyżywajcie się ile dusza zapragnie. Mam dość tego projektu i chcę jak najszybciej zapomnieć o nim! Obowišzkowo też Mosin na sznurku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Niesamowite wrażenie wywołuje ta scenka. Świetnie zrobione figurki oraz sama dioramka. Sporo pracy w to włozyłeś. Zwłaszcza że samemu należało wykonać sporo elementów, lub część przerobić. Wyszło rewelacyjnie. Pomysł z użyciem figurek policji pierwsza klasa, duże brawa ! ... ja jeszcze z moimi walczę :(... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiteeagle Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Brawo No to mamy już dwie dioramy dotyczące wojny polsko-sowieckiej 1939 roku. Ja swoją jeszcze ubarwię nieco, no i skąd ja znam tego Maxima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 dynamiczna scenka, wygląda fajnie i gratuluję ukończenia zamiast zbliżeń na Mosina to poprosiłbym o zbliżenia na twarze, w końcu w figurkach to dość istotny element malowania Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Bardzo fajnie to wygląda. Tak realistyczne, że aż miło się patrzy. Scenka też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Gratuluję cierpliwości. Dioramka wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Ja się na tym nie znam, ale bardzo mi sie podoba. Dynamizm powoduje to, że ta scenka ma coś w sobie. Gratulacje. PS. Gdybyś mógł zrobić jeszcze kilka jaśniejszych zdjęć, żeby można było podziwiać szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Witam. Gratuluję pomysłu i wykonania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Dobra robota! Naprawdę super wyszło, podziwiam ,bo ja mam problem z pomalowaniem 2 figsów (ale kiedyś skończę tą "Borodino" i zobaczymy ) Pozdro, czekamy na następne takie projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Super, tylko gdzie Ty to będziesz trzymał ? Mi mimo wszystko najbardziej podoba się ułan, policjanci są jak spod Waterlo Gratuluję dioramy i czekam na wątek z panną i sokołem. PS Dlaczego Rusek jest żółty i łysy jak Kojak ? Może to Kałmuk albo Mongoł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmigły Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Żółty - też się dziwię. Zdjęcia odsłoniły jego wadę. Muszę widać poprawić mu głowę, ale to po świętach. Łysy - jakby miał włosy, to miałby i wszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Fantastyczna praca, szczerze gratuluje, wątek śledziłem od początku Pozdrawiam PS. Też mi się skojarzył z Kojakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 Przecież wszy to nieodzowny atrybut Armii Czerwonej, PPSz, waciaki, słonina, smogon, syfilis i wszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 .. i przynajmniej 6 zegarków na jednej ręce, oraz dewizki od zegarków poprzypinane gdzie się da Śmigły, co się ruskiem martwisz, czasem foto przedstawia mimo starań model nie tak jak chcielibyśmy. Figurki i dioramka wyśmienite. nie zmieniaj nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmigły Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2009 Myślę tylko, żeby dodać trochę czarnego oleju na głowę Ruska, aby imitował szczecinę ogolonego łba. Ani nasi, ani Ruscy w wielkich fryzach na głowach nie ganiali, jak chcą tego producenci figurek Nazywało się to maszynką do golenia i rekruci ją znali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 Super genialnie brawo !!! ale hardcor jak by tego ruska w łeb szablą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi