paczek1981 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Nie pisze tego złośliwie ale jak sam widzisz kiedy ostatnia odpowiedź była. Jak coś się spytać to lepiej na pw albo gg jak ktoś ma. Gdyby tak każdy odpisywał lub zadawał pytania na tematy które już mają po kilka miesięcy wstecz to co by się działo?! Nie ogarną byś tego wszystkiego a świeże wątki zakopane były gdzieś pośród starych. p,s Co do witryn , gablot itd viewtopic.php?p=374192#374192 Juz się zamykam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Heh, robicie z igly widly. Kolega zadal konkretne pytanie i otrzymal odpowiedz, a wszyscy tera maja mozliwosc doczytania jak subaroman poradzil sobie z tematem gablot. Bedziecie sie tu wyklocac co bylo pierwsze - jajko czy kura? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Jak coś się spytać to lepiej na pw albo gg jak ktoś ma Ja poszukuję gabloty około 1000x400x 400 mm wielkości i takie tematy mnie interesują. Nie ma zakazu wyciągania najstarszych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Nie ma zakazu wyciągania najstarszych postów. Tylko trzeba to robić sensownie, osobiście nie widze sensu żeby np. komentować wykonanie modelu z przed 4 lat, zwłaszcza jeżeli autor posunął się w technice o wiele do przodu, no ale w tym przypadku myślę że to całkiem uzasadnione pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZBYT Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Kolekcja naprawdę świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Moim zdaniem wszystkie są boskie a najbardziej Toyota Celica w naklejkach castrol'u i ta z siatką na chłodnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Imponująca kolekcja, jak długo to wszystko zbierałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 6 Maja 2011 Autor Share Napisano 6 Maja 2011 Modelarstem plastikowym param sie od 1998 roku. Ale kolekcja rozrosla sie w ciagu ostatnich 5 lat, przybylo w tym czasie ok. 80 modeli. W moim magazynie na zbudowanie czeka ponad 200 zestawow wszelakiej masci. Mam tylko nadzieje, ze starczy mi zycia, zeby to wszystko stanelo w szafeczkach... . Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Kurka, chyba śpię, że nie skomentowałem tego wcześniej. Kolekcja powala na kolana. Patrząc na te gabloty z modelami ślinka skapuje mi na biurko, oczy mam jak 5zł, no i karp - coś niesamowitego! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 A ja mam do kolegi Subaromana inne pytanie... odnośnie regałów Mianowicie chodzi mi o to czy są one robione czy kupione gotowe ? Sam szukam czegoś takiego na swoje modele, stąd moje pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 A ja mam do kolegi Subaromana inne pytanie... odnośnie regałów Mianowicie chodzi mi o to czy są one robione czy kupione gotowe ? Kilka postow powyzej wyjasnilem, co i jak z regalami. Sa to produkty Ikei, ktore zmodyfikowalem. Jezeli masz wiecej pytan, wal na priva lub gg. Pozdro 4all!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Świetne modele godne pozazdroszczenia. Masz jeszcze troche wolnego miejsca na półkach to do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Kopara opada. PIĘKNE MODELE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dafxf1 Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi