MINSTRAL Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Oto mój kolejny twór który nie ujrzy światła dziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 To ja, jako pierwszy napiszę co mi się na pewno nie podoba. Po pierwsze pień. Sorki, ale wygląda to jak rozpływająca się na deszczu kupa. Po drugie gąsienice. Są zbyt pordzewiałe (ale to już rzecz gustu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Ciekawy model. Czy na znaku jest napisane Ramcke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Faktycznie ten pień nie wygląda najlepiej. Co do modelu to wygląda ładnie, podobają mi się zacieki, ale mimo to czegoś mu brakuje. Przydałoby się trochę błota na koła, dolne części pojazdu oraz trochę pigmentów na górę, coby trochę zróżnicować powierzchnie. Gąski możnaby wytrzeć trochę metalizerem. I jeszcze sprawa numerów. Wzorowałeś się na jakiejś fotografii? Pytam, bo nigdy nie widziałem dwóch różnych numerów taktycznych naraz na jednym pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2010 taki Sf experyment dla klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Bardzo fajny pomysł z dwoma numerami i Pantherą z noktowizorami. Makieta faktycznie nie za cudna. Pordzewiałe gąsienice to tez przesada. Ale model bardzo ładny, troszeczkę... jakby kreskówkowy ;] ale mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Mi sie model podoba, ale dukelgelb chyba troszkę za jaskrawy. Model czysty jakby się w ogóle nie zakurzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 To może i ja ferajna dla mnie jest zawalista kocica ma w sobie bardzo ładnie wyciągnięte kolorki [ takie jest moje odczucie ] może brak jej trochę rysek ale to kwestia gustu co do gąsek nie tyle rdza co wznios lewej mi przeszkadza . Na temat winetki nic nie powiem bo nie robię lepszej . Uff ale artykuł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Ten numer '332' to chyba z Tigera I zwinąłeś Jak już koledzy pisali, Pantera jest... ciekawa, tak samo jak koledze SPIDIvonMARDER, podoba mi się Fajne, nietypowe wykonanie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Kilka fajnych pomysłów na model sterylny jak pupcia niemowlaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Podwójne numery miała np pantera z normandii. Są zdjęcia archiwalne. Przede w szystkim opis zdjęcia: "Germany" a nie "German". Ale już bardziej by pasowało Deutschland . Pieniek faktyucznie nie zabardzo, nie związany z podłożem, no i kolor nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Moim zdaniem dobra robota. Nalezaloby obowiazkowo pobrudzic troche gasienice i kola - mozna dodac troche wyraznych obic na sam czolg. Reszta bez zarzutow. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Jeszcze dopatrzyłem się że na kołach zapasowych są fragmenty piast w środku. Ale jak dla klienta nieobeznanego w pancerce to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Mi się tez model podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati95 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 A ja widziałem ten model w gazecie modelarskiej ,,Super Model" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi