lolek300124 Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Wiem, wiem będe też przerabiał przednie i tylnie zawieszenie kabiny więc wszystko powinno zgrywac się ze sobą i trzymać poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazioo Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Przednie po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 No bo przy uchylaniu kasty bedzie ona wadziła o zderzak i nie bedzie do końca się kładła.zrobie coś podobnego jak Jarek w swojej Scanii, wiesz o co mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Chciałem wam z przykrością zakomunikować, że nie będę już robił Legendy z tego powodu że mi się już nie chce, a po drugie kończę z modelarstwem tak więc chciałbym się pożegnać. PS. Proszę jeszcze mi nie usuwać tematów bo jutro rano dodam ostatnią aktualizację wszystkiego co zrobiłem w każdym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Myślisz, że ktoś Ci w to uwierzy w prima aprilis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Jeeeezu!!!! byście chociaż trochę ściemnili że niby nic nie wiecie o 1.04!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Żart realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Czemu realny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Ile skończyłeś projektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jeeeezu!!!! byście chociaż trochę ściemnili że niby nic nie wiecie o 1.04!! Rolling Eyes Kolego to na drugi raz rób tak żebyśmy uwierzyli, a nie piszesz bajki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, A jak ktoś by dostał zawału? , u nas był taki dowcip, że Adam Małysz kupuje półwysep Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 ładnie składasz ten model scania r 580 "zorro" juha ristimaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 ładnie składasz ten model scania r 580 "zorro" juha ristimaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Widzę, że co jeden post kolegi daf xf 105 to lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 http://www.v8power.nl/newspecialristima.php Może się przyda Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Po prostu wszystko czyta. I wie co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 ja też składam modele mam mitsubishi lancer evo X z programu west coast customs w skali 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 ja też składam modele mam mitsubishi lancer evo X z programu west coast customs w skali 1/24 Acha to lux. Może zrzuć go z balkonu??. P.S. Mądry post mądra odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 ja też składam modele mam mitsubishi lancer evo X z programu west coast customs w skali 1/24 Albo skończysz pisanie tych durnych postów, albo moderatorzy dadzą Ci bana i pożegnasz się z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 ja też składam modele mam mitsubishi lancer evo X z programu west coast customs w skali 1/24 Albo skończysz pisanie tych durnych postów, albo moderatorzy dadzą Ci bana i pożegnasz się z forum Myślę, że raczej kolega wybierze drugą opcje, ponieważ ciężko jest się zmienić na tyle, żeby zacząć pisać normalnie i zrozumiale i zachowywać zasady interpunkcji i ortografi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 To już nie chodzi nawet o interpunkcję i ortografię, ale w wielu tematach kolega pisze "ni z gruszki, ni z pietruszki", posty wzięte z księżyca, które nijak mają się do całego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Dajcie mu spokuj już! A Daf XF 105 niech zrozumie że tak nie można,przez nie potrzebne kłótnie i sprzeczki do mojego tematu doszło nie potrzebnie 3 strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Dużo tu się nie zmieniło, ale zrobiłem zderzak i go zapodkładowałem. PS.Sorry za jakość ,ale robiłem telefonem. Musze tylko poprawić te 2 otwory pod reflektorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 A teraz zmierz sobie długość tych przetłoczeń w zderzaku, a zobaczysz, że lewy otwór (od strony kierowcy) jest zrobiony za blisko środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 A no zmierzę, ten od strony kierowcy jest w takiej samej odległości jak ten od pasażera.Mierzyłem od przetłoczenia do środka koła. wychodzi tak samo, Tak w ogóle to przypatrz się fotką wyżej i zobaczysz że przetłoczeń nawet szpachlą nie dotknąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi