kubisz Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 Podoba mi się to, co widzę Czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 28 Marca 2010 Autor Share Napisano 28 Marca 2010 A potem sa-2? Raczej nie. Muszę skończyć MT-LB, no i nie wiem czy bd miał kasę na blaszki. Aczkolwiek coś wymyślę, bo przecież coś sklejać trzeba. Podoba mi się to, co widzę Czekam na galerię. Miło to słyszeć (czytać). Jeszcze te 3 dni i będzie wolne, to myślę że może nawet w sobotę już galeria będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Panowie, dzisiaj skończę HArDa i potrzebuję pomysłów co dać na pakę. Odpadają druki i kartony, bo zepsuła mi się drukarka. Z chęcią bym czymś zagracił to wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Możesz tam walnąć karabiny, jakieś plecaki albo śpiącego żołnierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie wciskaj nic na siłę. Już lepiej zostaw pustą pakę - nie każdy model na półce musi być obładowany. Ewentualnie kartony możesz dorzucić później, ale nie dużo jeśli już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Możesz tam walnąć karabiny, jakieś plecaki albo śpiącego żołnierza Tu jest największy problem. Nie mam żadnego pasującego karabinu... Nawet na wieżyczce nic nie ma, bo już w M1025 musiałem kołować PKM od Mosesa. Chyba muszę porządnie pomyśleć i kupić jakieś bambetle itd. Nie wciskaj nic na siłę. Już lepiej zostaw pustą pakę - nie każdy model na półce musi być obładowany. Ewentualnie kartony możesz dorzucić później, ale nie dużo jeśli już. Zobaczysz sam w galerii jak wyszło Jak dobrze pójdzie, to w przeciągu max 2h powstanie galeria. Trochę może tam opiszę co nieco, więc nie będzie tak szybko. Tak więc już zapraszam, bo model ukończony Na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Nie mam żadnego pasującego karabinu Ja mam pare AK 74 także mogę ci wysłać, łatwo je na Beryle przerobić EDIT: Kusząca ta zachęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Skinn3r ma racje. AK-74 jest podobny w tej skali do Beryli pierwszych serii. Kolbe i wylot zmienisz i będzie git. Na mocowaniu poza PKM możesz dać NSW bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Tak przy okazji, jak już temat zszedł na uzbrojenie - znacie jakieś inne zestawy, poza Modern Machine Gun Set Dragona, w których można w miarę tanio zdobyć karabiny "rosyjskopochodne" takie jak PKM, NSW, DSzK itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Tak przy okazji, jak już temat zszedł na uzbrojenie - znacie jakieś inne zestawy, poza Modern Machine Gun Set Dragona, w których można w miarę tanio zdobyć karabiny "rosyjskopochodne" takie jak PKM, NSW, DSzK itp.? To tak przy okazji, jest coś takiego w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 kubisz, w Italerowskim Modern Light Weapon Set z "rosyjskopochodnych" jest tylko AK-47 i Tokarev TT-33 i jeszcze z jakiejś Australijskiej strony żywiczne zestawy http://www.bnamodelworld.com/index.php?main_page=product_info&cPath=192_228&products_id=4917 Grzes, kiedyś coś takiego widziałem, ale nie pamiętam gdzie A tak poza tym to nie wiem, czy wiecie, ale Italeri wypuściło nowego Humvee: http://www.italeri.com/VisualizzaProdotto.aspx?PROD=01854 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 kubisz, w Italerowskim Modern Light Weapon Set z "rosyjskopochodnych" jest tylko AK-47 i Tokarev TT-33 i jeszcze z jakiejś Australijskiej strony żywiczne zestawy http://www.bnamodelworld.com/index.php?main_page=product_info&cPath=192_228&products_id=4917 Dzięki A tak poza tym to nie wiem, czy wiecie, ale Italeri wypuściło nowego Humvee: http://www.italeri.com/VisualizzaProdotto.aspx?PROD=01854 Wiemy, kilka stron do tyłu w temacie głównym była dyskusja. To jest g..., a nie Humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 To jest g..., a nie Humvee Dobrze wiedzieć ;) Jak bym jeszcze jakieś zestawy broni znalazł to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Z tymi kałachami pomyślimy Co do uzbrojenia, to np. w figurkach Zvezdy lub też Alangera pojawiały się PKM-y. Polecam looknąć na Mojehobby i pooglądać sobie zdjecia różnych zestawów, coś się znajdzie. Sam zestaw Dragona jest tak ciężko dostępny, że można tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Co do uzbrojenia, to np. w figurkach Zvezdy lub też Alangera Właśnie chciałem o tym napisać http://www.hobby.szeroka5.pl/product_info.php/info/p4366_Alanger-035201-Russian-special-forces.html - tu masz np. AK-74, SWD Dragunov i PKM http://www.hobby.szeroka5.pl/product_info.php/info/p1949_Zwiezda-3561-Russian-Spetsnaz-No-1.html - a tutaj masz 3 kombinacje AK-74 i SWD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi