Deco Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 No ja się też dopisuję, jeśli można . Z moim Messerkiem w barwach polskich. Czyli Bf-109 G10 z 318 dywizjonu, w oparciu o Revella i blaszki Parta. Nie ma się oco pytać !! Już dopisuję !! Projekt się rozrasta to miłe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 I pomyłka... G14 AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 witam, mam na tapecie "Gustawa" G14 i blaszki Part, jeszcze się zastanawiam w jakim malowaniu go zrobić, Może Ericha Hartmanna, chociaz nie koniecznie w malowaniu zimowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Jak na razie jedyny model jaki mam to Bf 109 E4 trop z ICM w malowaniu JG 27, fajnie sie go kleiło, chociaż kalki tragiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2007 witam, mam na tapecie "Gustawa" G14 i blaszki Part, jeszcze się zastanawiam w jakim malowaniu go zrobić, Może Ericha Hartmanna, chociaz nie koniecznie w malowaniu zimowym. Napisz dokładnie model jaki robisz skala , producent itp. wtedy wpiszę cię na liste!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Model Bf 109 G-14, Academy + balszki Part skala 1:72, malowanie, Erich Hartmann JG 53 ewentulanie któryś z wersji obrony Rzeszy (ciekawy kamuflaż), oprócz modeli Dragon, to mija pierwsza przygoda z blaszkami. Jestem początkujacym modelarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZIK.R Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Panowie czy ktoś brał się będzie za Messera K-4???? Poszukuję materiałów do kabiny i silnika tej wersji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barwaz09 Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Można się jeszcze do was dołączyć?? Mój model to 1:72 Italeri bf-109 F2/4 bez dodatków(no chyba że sam jakieś zrobię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Można się jeszcze do was dołączyć?? Mój model to 1:72 Italeri bf-109 F2/4 bez dodatków(no chyba że sam jakieś zrobię) Nie musisz sie pytać! Już zapisuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deptak Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Bardzo przepraszam ,ze niesmialo pytam. Co maja na celu ten i inne projekty grupowe?? Czym to sie je i czym sie rozni od zwyklego "modelowania" Dla szukajacych drugiego dna i wietrzacych wszedzie podstep i prowokacje. Pytam bo po prostu nie wiem Pozdrawiam Przemas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Według mnie, to na przykład pozwoli taki projekt zmotywować niektórych do sklejenia czegoś. Niezdecydowani, być może, jak zobaczą, że jest taki projekt, to zdecydują się na model pasujący do projektu. Pozwoli także, jeżeli się zakończy sukcesem, na zgromadzenie kilku odmian jednego typu samolotu (w tym przypadku), albo kilku malowań tego samego samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Mi tez się podoba ten projekt. Może i ja sobie pozwolę dołączyć do niego z moimi 109... Moje kochane stare w 72 T-0 z warszawskiej firmy Face i G-2 z Johana. Model z Face ma wykonane od podstaw wnętrze kabiny i uzbrojenie a Johanowski żywiczne z Airesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Czekam na podobny projekt poświęcony Spitfoirowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Witam witam...Jak można to jasne że wchodze...mam Messera bf-109 g-10 Revella.(bez żadnych dodatków) A jeżlei to do kiedy projekt obowiązuje Naprawde fajna inicjatywa.. Pozdrawiam Ar2r-Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 Ja mógłbym dołączyć z emilem 4 w malowaniu pustynnym, a na kanale stoi zwiling + blaszki Parta do wersji F. Tylko mam pytanko. czy ktoś ma jakiekolwiek plany, chociaż rzut z góry. chodzi mi dokładnie o część łączącą kadłuby. Resztę można wziąć z jakiś planów f-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Czekam na podobny projekt poświęcony Spitfoirowi. Ja też bym chciał coś takiego...A jakiego masz spita Azawakh ? ? ? Pozdrawiam Artur Radkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Pomysł z projektem Spitfire'a nie jest zły , sam mam kilka dziewiątek do polepienia , no ale to nie wątek na takie dyskusje ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 No to fajnie coraz więcej chętnych do czegoś takiego.. Fajnie.. Pozdrawiam Artur Radkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Projekt Spitfire był już na PWM wiec wątpię słuszność w zakładanie na razie projektu tutaj, najpierw proponuje doprowadzić jeden projekt do końca a potem brać sie za następny bo będzie więcej projektów niż modelarzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Też bym dołączył ale nie wiem z czym , bo już tylko 3 109 mi zostały do zbudowania i same fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Ciagnij losy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 AML , FM , Academy choć ten już prawie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 10 Lipca 2007 Autor Share Napisano 10 Lipca 2007 Rafhart zapisuj sie ze wszystkimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 No racja..Masz racje Timi...Ale już był ale może są jeszcze osoby chętne do zbudowania takiego projektu...To co było kiedyś nie znaczy że nie może się powtórzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 17 Lipca 2007 Share Napisano 17 Lipca 2007 Jeśli jeszcze można to bym się zapisał z Messerkiem G-10 Revella 1:48 II./ JG 27 (czyli pudełkowe) Aha i kiedy jest koniec, bo w tym roku to chyba nie zdąże, ale maj byłby dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi