Przemo1CK Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Witam! Właśnie ukończyłem stary, dobry model Italerki. Jedyny dodatek to metalowe gąsiennice sovereign2000, reszta pudełkowa. Model w pełni ćwiczebny, dużo płaskich powierzchni, można testować różne malowanka Pozdrawiam Przemo Edytowane 15 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Oooooo taaaaak Nareszcie się postarałeś i gites praca wyszła, na prawdę dobra waloryzacja. Baardzo realnie wyglądający model. Powiedz mi gdzie dorwałeś ten model, już go od dawna nie produkują ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Piękne cieniowanie. Czy możesz Przemku przybliżyć swój warsztat ( oprócz znanego już wszystkim preshadingu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Witam imiennika i krajana Modelik kozacki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Mi się model bardzo podoba. Wygląda realistycznie, a to najważniejsze. Miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Rewelacyjny model. Miodzio. Sciorałeś go pięknie!!! Tylko literówkę w temacie popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Noooo, ten model jest zdecydowanie najlepszy z tych co ostatnio pokazywałeś. Po prostu ten mi się podoba (poprzednie tak średnio). Gratulacje. PS. Obyś szedł dalej tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Tak jak napisali poprzednicy, kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2010 Dzięki Panowie za opinie. Co do warsztatu to dwa elementy dają ten efekt po nałożeniu odpowiednich kolorów farb na model. Mianowicie - najlepszy lakier modelarski czyli Sidolux do PCV oraz mój własny wyrób, czyli łoszo-filtr. Jest to mieszanka wysokiej jakości farb olejnych i rozcieńczalników rodem z Castoramy Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie kolegę modelarza z Newcastle Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Nie musi być drogo i skomplikowanie aby było ładnie naprawdę jak pisali koledzy udał ci się model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 Rewelka!tylko patzreć i uczyć się!!:)Jak będę duży też będę robił TAAAKIE modele!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2010 Nie no duży być nie musisz wcale, ja sklejam od września 2006, także sam jestem jeszcze amator. Po prostu przeglądaj fora w poszukiwaniu technik i je stosuj. Pozdro i jeszcze raz dzięki za opinie, wracam do nauki Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 16 Stycznia 2010 Share Napisano 16 Stycznia 2010 sam pojazd pod względem urody jest obleśny jak dla mnie ale wykonałeś go super, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 po prostu rewelacyjnie odpicowany model. probowalem zrobic podobne zacieki ale mi nie wyszlo tak ekstra. stosowalem patyczki do uszu i podobne rzeczy a tylko scieral mi sie caly wash. moge prosic o rozszerzenie techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 łądnie ,fajnie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 super odpicowany modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi