Baldigozz Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Zakupiony nowy model Dragona M4A2 Tarawa postanowiłem przerobić na Shermana III w polskich barwach. Jako wzór wziąłem pojazd o nazwie własnej Tyran z roku 1944 z Włoch. Dragon niestety wciąż nie popisuje się formą nawet w nowych, zachwalanych modelach więc zacząć trzeba było od poprawek. Przebudowa osłony transmisji (rozcięta na pół, wydłużona o widoczną wstawkę), wydłużone sponsony, płytki dające wymaganą grubość przodu wieżyczek włazów kadłubowych. Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Ładne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 Baldigozz - o mistrzu Pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 coś pięknego! co tu dużo gadać! Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 9 Stycznia 2007 Share Napisano 9 Stycznia 2007 O w mordę to się nazywa modelarstwo, model zrobiony bardzo ładnie. Szkoda, że tylko fotki, przydało by się trochę tekstu. Pełny szacunek...Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Patrząc na Twoje Shermany zaczynam się zastanawiać czy jest sens żeby robić tego mojego?? Hmmm.... Szacun na dzielni po prostu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Fajny brudasek bardzo mi się podoba model wykonany w moim guście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 ......... "RISPEKT" poprostu boski..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Że tak powiem: SuperExtraHiperMega Wypas Sherman Chyba tu nie pokaże swojego, bo chyba spalę się ze wstydu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Ja właśnie pokazałem swojego (w galeri) i sie spaliłem . jak ten zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 A ja powiem tak.Widziałem w twoim wykonaniu ładniejsze Shermany a ten (pewnie się wielu naraże) nie podoba mi się.Włożyłeś kupę fajnej roboty przy jego przeróbkach,ale te obdrapania wygladają fatalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 12 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2007 O, i bardzo dobrze, że to piszesz bo nie może być za cieplutko . Cóż, w tym modelu trochę eksperymentowałem, a obdrapania to moja pięta achillesowa. Może w innych tego nie było tak widać, bo większość jest zielona, no po za M-51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 Marku widziałem twego M-51 na zywo i mnie poprostu zachwycił.Fajnie że to tak odbierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Założyłem gąski na stałe. Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Ale... chyba założyłeś je na odwrót... jedna jest dobrze a druga nie. Konkretnie to chyba lewa jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2007 Tak jest Już poprawiłem, ach te nocne klejenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 Spoko spoko od czego koledzy z forum Za niedługo i tak będę miał masę pytań w związku z M-51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 Podmalowałem gąski i szmaty. Dorzuciłem linkę i kabelki. Komander zagruntowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Główny Administrator Napisano 4 Lutego 2007 Administrator Główny Share Napisano 4 Lutego 2007 Z niewiadomych nam przyczyn użytkownik Baldigozz dokonał zmian w swoich postach, usuwając wszystkie zdjęcia pokazujące prace nad modelem i jej efekt końcowy. Jest to równie niezrozumiałe, co obraźliwe dla kilkuset zarejestrowanych członków naszego forum. Wobec takiego zachowania Baldigozza temat zostaje zamknięty z pozostawioną informacją o jego przyczynach. Ocenę zachowania kolegi z forum pozostawiamy w gestii każdego forumowicza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi