Skocz do zawartości

[W] Sherman III - Tyran 4. PPanc. Skorpion

Baldigozz

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiony nowy model Dragona M4A2 Tarawa postanowiłem przerobić na Shermana III w polskich barwach. Jako wzór wziąłem pojazd o nazwie własnej Tyran z roku 1944 z Włoch.

Dragon niestety wciąż nie popisuje się formą nawet w nowych, zachwalanych modelach więc zacząć trzeba było od poprawek.

Przebudowa osłony transmisji (rozcięta na pół, wydłużona o widoczną wstawkę), wydłużone sponsony, płytki dające wymaganą grubość przodu wieżyczek włazów kadłubowych.

Edytowane przez Gość

A ja powiem tak.Widziałem w twoim wykonaniu ładniejsze Shermany a ten (pewnie się wielu naraże) nie podoba mi się.Włożyłeś kupę fajnej roboty przy jego przeróbkach,ale te obdrapania wygladają fatalnie.

O, i bardzo dobrze, że to piszesz bo nie może być za cieplutko . Cóż, w tym modelu trochę eksperymentowałem, a obdrapania to moja pięta achillesowa. Może w innych tego nie było tak widać, bo większość jest zielona, no po za M-51.

• 3 weeks later...
  • Administrator Główny

Z niewiadomych nam przyczyn użytkownik Baldigozz dokonał zmian w swoich postach, usuwając wszystkie zdjęcia pokazujące prace nad modelem i jej efekt końcowy.

Jest to równie niezrozumiałe, co obraźliwe dla kilkuset zarejestrowanych członków naszego forum.

Wobec takiego zachowania Baldigozza temat zostaje zamknięty z pozostawioną informacją o jego przyczynach. Ocenę zachowania kolegi z forum pozostawiamy w gestii każdego forumowicza...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.