Skocz do zawartości

[W] Sherman III - Tyran 4. PPanc. Skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zakupiony nowy model Dragona M4A2 Tarawa postanowiłem przerobić na Shermana III w polskich barwach. Jako wzór wziąłem pojazd o nazwie własnej Tyran z roku 1944 z Włoch.

Dragon niestety wciąż nie popisuje się formą nawet w nowych, zachwalanych modelach więc zacząć trzeba było od poprawek.

Przebudowa osłony transmisji (rozcięta na pół, wydłużona o widoczną wstawkę), wydłużone sponsony, płytki dające wymaganą grubość przodu wieżyczek włazów kadłubowych.

Edytowane przez Gość
Napisano

Patrząc na Twoje Shermany zaczynam się zastanawiać czy jest sens żeby robić tego mojego?? Hmmm.... Szacun na dzielni po prostu ;)

Napisano

Że tak powiem: SuperExtraHiperMega Wypas Sherman

Chyba tu nie pokaże swojego, bo chyba spalę się ze wstydu

Napisano

A ja powiem tak.Widziałem w twoim wykonaniu ładniejsze Shermany a ten (pewnie się wielu naraże) nie podoba mi się.Włożyłeś kupę fajnej roboty przy jego przeróbkach,ale te obdrapania wygladają fatalnie.

Napisano

O, i bardzo dobrze, że to piszesz bo nie może być za cieplutko . Cóż, w tym modelu trochę eksperymentowałem, a obdrapania to moja pięta achillesowa. Może w innych tego nie było tak widać, bo większość jest zielona, no po za M-51.

Napisano

Ale... chyba założyłeś je na odwrót... jedna jest dobrze a druga nie. Konkretnie to chyba lewa jest dobrze.

• 3 weeks later...
  • Administrator Główny
Napisano

Z niewiadomych nam przyczyn użytkownik Baldigozz dokonał zmian w swoich postach, usuwając wszystkie zdjęcia pokazujące prace nad modelem i jej efekt końcowy.

Jest to równie niezrozumiałe, co obraźliwe dla kilkuset zarejestrowanych członków naszego forum.

Wobec takiego zachowania Baldigozza temat zostaje zamknięty z pozostawioną informacją o jego przyczynach. Ocenę zachowania kolegi z forum pozostawiamy w gestii każdego forumowicza...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.