Erni Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Model Sd.Kfz.7/2 3.7cm Flak 37 Trumpetera w skali 1/35 Prosto z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 urodziwa bestia ;> bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Pojazd i przyczepka super, choć sam Flak 37 wydaje się "niedopieszczony", szczególnie na fotce od góry (robiona z fleszem (?) - może dlatego...). W każdym razie wydaje się czysty, bez jakiejś głębi, akcentów, brudu w zakamarkach. Sam ten podajnik z nabojami i same naboje - jakby zapuścić tam czarnego washa to by zyskał głębi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Model bardzo ładny, ale podpisuję się pod wypowiedzią reggy -ego tylko odnośnie całego działka. Jak dla mnie - daj mu washa na całości i suchego pędzla na lufie. Ale to jak dla mnie:). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 No mi też się model spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 5 Lutego 2010 Autor Share Napisano 5 Lutego 2010 Wziołem sobie do serca Wasze uwagi i poprawiłem trochę modelik no i foty są troszke lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Rzekł bym drugi model fajnie przyciemniony i obdrapany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 I git:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Eeeee.... czy ja go dzisiaj nie widziałem w gablotce w Bytomiu ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Eeeee.... czy ja go dzisiaj nie widziałem w gablotce w Bytomiu ???????????? A widziałeś Stoi sobie grzecznie na półeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Cudny. To jest właśnie poziom do którego dążę w moim pierdułkoróbstwie. Czy można wiedzieć, jeżeli to nie tajemnica jakim kolorem były robione te boskie obicia? Na marginesie. Czy z tym ułożeniem gąsek przy kole napędowym jest wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Bardzo ładny, świetne camo. Wygląda bardzo przekonująco. W ogóle bardzo ciekawy pojazd, też kiedyś może go popełnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi