Erni Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Model Sd.Kfz.7/2 3.7cm Flak 37 Trumpetera w skali 1/35 Prosto z pudełka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 urodziwa bestia ;> bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Pojazd i przyczepka super, choć sam Flak 37 wydaje się "niedopieszczony", szczególnie na fotce od góry (robiona z fleszem (?) - może dlatego...). W każdym razie wydaje się czysty, bez jakiejś głębi, akcentów, brudu w zakamarkach. Sam ten podajnik z nabojami i same naboje - jakby zapuścić tam czarnego washa to by zyskał głębi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajur Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Model bardzo ładny, ale podpisuję się pod wypowiedzią reggy -ego tylko odnośnie całego działka. Jak dla mnie - daj mu washa na całości i suchego pędzla na lufie. Ale to jak dla mnie:). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 No mi też się model spodobał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Wziołem sobie do serca Wasze uwagi i poprawiłem trochę modelik no i foty są troszke lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Rzekł bym drugi model fajnie przyciemniony i obdrapany . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajur Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 I git:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Eeeee.... czy ja go dzisiaj nie widziałem w gablotce w Bytomiu ???????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Eeeee.... czy ja go dzisiaj nie widziałem w gablotce w Bytomiu ???????????? A widziałeś Stoi sobie grzecznie na półeczce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Cudny. To jest właśnie poziom do którego dążę w moim pierdułkoróbstwie. Czy można wiedzieć, jeżeli to nie tajemnica jakim kolorem były robione te boskie obicia? Na marginesie. Czy z tym ułożeniem gąsek przy kole napędowym jest wszystko w porządku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Bardzo ładny, świetne camo. Wygląda bardzo przekonująco. W ogóle bardzo ciekawy pojazd, też kiedyś może go popełnię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts