Erni Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Model Sd.Kfz.7/2 3.7cm Flak 37 Trumpetera w skali 1/35 Prosto z pudełka Cytuj
Tomek_gnr Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 urodziwa bestia ;> bardzo mi się podoba. Cytuj
reggy Napisano 2 Lutego 2010 Napisano 2 Lutego 2010 Pojazd i przyczepka super, choć sam Flak 37 wydaje się "niedopieszczony", szczególnie na fotce od góry (robiona z fleszem (?) - może dlatego...). W każdym razie wydaje się czysty, bez jakiejś głębi, akcentów, brudu w zakamarkach. Sam ten podajnik z nabojami i same naboje - jakby zapuścić tam czarnego washa to by zyskał głębi. Cytuj
gajur Napisano 3 Lutego 2010 Napisano 3 Lutego 2010 Model bardzo ładny, ale podpisuję się pod wypowiedzią reggy -ego tylko odnośnie całego działka. Jak dla mnie - daj mu washa na całości i suchego pędzla na lufie. Ale to jak dla mnie:). Pozdrawiam. Cytuj
Erni Napisano 5 Lutego 2010 Autor Napisano 5 Lutego 2010 Wziołem sobie do serca Wasze uwagi i poprawiłem trochę modelik no i foty są troszke lepsze Cytuj
Mirek66 Napisano 5 Lutego 2010 Napisano 5 Lutego 2010 Rzekł bym drugi model fajnie przyciemniony i obdrapany . Cytuj
Panzer4 Napisano 8 Lutego 2010 Napisano 8 Lutego 2010 Eeeee.... czy ja go dzisiaj nie widziałem w gablotce w Bytomiu ???????????? Cytuj
Erni Napisano 13 Lutego 2010 Autor Napisano 13 Lutego 2010 Eeeee.... czy ja go dzisiaj nie widziałem w gablotce w Bytomiu ???????????? A widziałeś Stoi sobie grzecznie na półeczce Cytuj
chemik Napisano 15 Lutego 2010 Napisano 15 Lutego 2010 Cudny. To jest właśnie poziom do którego dążę w moim pierdułkoróbstwie. Czy można wiedzieć, jeżeli to nie tajemnica jakim kolorem były robione te boskie obicia? Na marginesie. Czy z tym ułożeniem gąsek przy kole napędowym jest wszystko w porządku? Cytuj
mae Napisano 15 Lutego 2010 Napisano 15 Lutego 2010 Bardzo ładny, świetne camo. Wygląda bardzo przekonująco. W ogóle bardzo ciekawy pojazd, też kiedyś może go popełnię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi