Dzacek1841 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2010 mógłbyś się wiele nauczyć. potwierdzam zę informacja o 5tej osi do mnie ttarła, a kiedy powiecie jak zabezpieczyć kalkomanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 mógłbyś się wiele nauczyć. potwierdzam zę informacja o 5tej osi do mnie ttarła, a kiedy powiecie jak zabezpieczyć kalkomanie? Gdybyś czytał inne relacje z budowy modeli lub zapoznał z działem "Jak to zrobić i pokazać" nie musiał byś się pytać bo jest to niejednokrotnie opisane. Kalki zabezpiecza się lakierem bezbarwnym, jak to zrobić poszukaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Skoro ci kanty kalkomanii pożera to warto wymienić bezbarwny Najpierw poeksperymentuj. Ja za swój dałem 11 złotych, a ma 400ml i pięknie zabezpiecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Model genialny, tak 3maj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 chciałem go zestawić z 4 osiową naczepą ale koszta by były zbyt duże;D myślę nad zabudową platformową i zastanawiam sie czy hds`a dać za kabiną czy na koniec paki po dopieszczam poprzymieżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Moze daj 2hdsy? Za kabina i na koncu ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Moze daj 2hdsy? Za kabina i na koncu ramy? aż tak wypaczony nie jestem na tyle zboczony jestem zęby 3 postawić, ale brakuje kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Moze daj 2hdsy? Za kabina i na koncu ramy? ja proponuje 3 HDSy przed kabina za kabina i na końcu ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Troszke mnie wyprzedziłeś ale można dać jeszcze po bookach ramy i na dole Ja myśle że na upartego to byś z tego pająka zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Moze daj 2hdsy? Za kabina i na koncu ramy? ja proponuje 3 HDSy przed kabina za kabina i na końcu ramy pomysl pierwsza klasa, ale to jeszcze jedna os jest potrzebna z przodu, albo lepiej dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Moze daj 2hdsy? Za kabina i na koncu ramy? ja proponuje 3 HDSy przed kabina za kabina i na końcu ramy pomysl pierwsza klasa, ale to jeszcze jedna os jest potrzebna z przodu, albo lepiej dwie. tak i glebogryzarka na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Moze daj 2hdsy? Za kabina i na koncu ramy? ja proponuje 3 HDSy przed kabina za kabina i na końcu ramy pomysl pierwsza klasa, ale to jeszcze jedna os jest potrzebna z przodu, albo lepiej dwie. tak i glebogryzarka na masce zlosliwy jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Dobrze się bawicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Ludzie, bez przesady... To, że kolega robi model s.f. to nie powód, żeby przez pół strony się z niego nabijać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 dont worry, grunt to poczucie humoru Ps: co to glebogryzarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Glebogryzarka to taka maszynka która zastępuje ci szpadel podczas przekopywania ogródka Jeśli chodzi o model to rób go tak jak tobie się podoba, o to przecież chodzi Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 dont worry, grunt to poczucie humoru Ps: co to glebogryzarka? www.google.pl - szukanie nie gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2010 dont worry, grunt to poczucie humoru Ps: co to glebogryzarka? www.google.pl - szukanie nie gryzie mam bana na google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Wcale się nie dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Wcale się nie dziwie Ja też, ale dlaczego kolega nie ma bana tutaj na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Kolega po prostu myśli, że już wszystko wie, nic go nie interesuje co koledzy podpowiadają, oczekuje wszystkiego podanego na tacy, pisze z błędami, ale według niego wszystko jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Może dlatego ze nie Off-topuje tyle co wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Może dlatego ze nie Off-topuje tyle co wy Nasz off-top jest podyktowany twoim zachowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Koledzy wystarczy tych Off-topów W końcu kolega Dzacek1841 robi model dla siebie a nie dla Was, wiec niech robi jak mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Wybacz Andrzeju, ale muszę. Tutaj już nie chodzi o model, a o styl bycia naszego forumowego "kolegi". Pomyśl chociaż raz zanim coś napiszesz. Wiadomo nie ma ludzi idealnych, ale każdy tutaj zwraca tobie uwagę, a Ty dalej swoje ( jakąś durna oś). Czy przeglądałeś forum chociaż raz? Wątpię i zapewne nie tylko ja. Pisz powoli to ze jesteś dyslektykiem nie zwalnia Cie z myślenia i patrzenia co piszesz. Sam niejednokrotnie popełniam błędy, ale się staram pisać poprawnie i tak żeby dało się zrozumieć co piszę. Nie odrazu Rzym zbudowano ale postaraj się. To forum ani żadne inne w sieci, nie jest złośliwe, tylko wymaga jakiejś kultury wypowiedzi tzw. Netykieta Kliknij TU jeżeli chcesz wiedzieć co to jest Netykieta. Przemyśl to jeżeli chcesz byc szanowany na tym forum i każdym innym. P.S jeżeli robi model dla siebie to po co ta relacja? Czy słucha naszych rad( raczej waszych ja się nie udzielałem) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi