Pafica Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Świetny revell + siatki trawione + lufka z RB Model. Malowany aerkiem, humbrolem, a brudzony suchymi pastelami... Nie jestem zadowolony z kalek, jakoś pomimo płynów dziwnie mi siadają, nie do końca też widać efekt zaolejenia układu jezdnego, mimo iż jeszcze 2 dni temu wręcz świeciły plamy oleju... Czołgista został usunięty na czas sesji, nie wyglądał dobrze, a podstawka została ograniczona do takiej prostej deski jak widać... Pomimo tego model uważam za udany, a przede wszystkim cieszę się, że ukończyłem go na czas. W rzeczywistości prezentuje się tak: Mała rzecz, a cieszy... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Bardzo ładny i zdecydowanie najładniejszy z Twoich dotychczasowych. Gratuluję i oby tak dalej. Szkoda tylko podstawki, troszkę pigmentów, trawki i wyglądała by zupełnie inaczej. Gdzie się podział km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Bardzo przyjemny modelik w tej skali. Denerwuje mnie jedynie ta kalka na wieży po lewej. Czy ona na pewno dobrze siadał bo wygląda jakby powietrze pod nią było? Może ja to tylko tak odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 pieknie wyszlo, bardzo mi sie podoba, jedyny mankament to ta nieszczesna kalka ktora slabo siadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Świetny model, ale przebijają go ujęcia - świetne foto zabawy! A modelu i szarości - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Model wygląda naprawdę fajnie. Tak się zapowiadał podczas warsztatu i tak też jest teraz. Ogólnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Całkiem fajny ten Revell jak na 72-jkę, wykonanie tez przednie. Co do kalek to same płyny nic nie dają bez satynowego lakieru. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 Gdzie się podział km? Schowali :} Czy ona na pewno dobrze siadał bo wygląda jakby powietrze pod nią było? Może ja to tylko tak odbieram. To na pewno nie powietrze, raczej też nie film, a sidoluks, który położyłem pod klalkę. Cieszę się, że model się podoba, dziękuję wszystkim za komentarze. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 model super. a kalkę pomalowałeś sidoluxem po położeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 O kalce już pisali. Poza tym troszkę zniechęca krzywo wycięta karteluszka z podpisem oraz moim zdaniem deseczka ciut za jasna. Poza tym naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Model bardzo ładny, podoba mi się mimo iż nie lubię 72-ki Znakomicie wyszło brudzenie ukł.jezdnego, gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Superancko wyszło! Bardzo bardzo ładny. Kapitalnie zrobiony układ jezdny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Piękny To o kalce zostało już napisane, więc się nie będę powtarzał To Twój najlepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 kalkę pomalowałeś sidoluxem po położeniu? Jasne. Pocieszam się, że w realu nie jest to tak bardzo widoczne, zasłaniają to białe rainsy (Nie ma to jak świetna wymówka...;}) Czak-Super, dziękuję ;} krzywo wycięta karteluszka z podpisem Przysięgam, jest prosta jak drut . Być może na nierównościach balsy dobrze nie przylega, albo to efekt zmniejszania zdjęcia. Świątecznie pozdrawiam, Pafica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi