rafalg78 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 I jeszcze jeden model. F-15E firmy Revell. Bardzo przyjemny model do złożenia. Wykonany praktycznie z pudła. Dodałem jedynie uzbrojenie takie jak użyte podczas operacji "Allied Force". Link do pełnej galerii TUTAJ created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 Piękny. Zazdroszczę Ci takiego wykonania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Kolejny świetny model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Bardzo dobry, jak na 1/48 przystało. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Jesteś wielki. Model wygląda jak prawdziwy. Pozazdrościć takiego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 No całkiem , całkiem. Tylko razi ta chropowatośc. Wina lakieru???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Jak dla mnie trochę zbyt jasny jak na strike eagle (może to przez oświetlenie?)... I powierzchnia dziwna, podejrzewam że coś nie wyszło z matowym lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Na moim F-16C Agresor też dałem bardzo mocny matt bezbarwny i z bliska wygląda podobnie, jakby pokryty taką mgiełką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 siwteny, piekne cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Faktycznie, matowy lakier zrobił mi taką toszeczkę dziwnie chropowatą powierzchnie. Zastanawiałem się czy nie poprawić tego satynowym ale obawiam się pogorszenia efektu. Narazie zostaje jak jest. Dzięki za wytrawne oko ;) i za wszystkie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam Model ogólnie wygląda nieźle (bardzo podoba mi się uzbrojenie), ale mam dwa pytania: 1.Czy ciemniejsze plamy na powierzchni modelu, są zamierzonym efektem, czy też może pozostały nie roztarte po nałożeniu washa ? 2. Czy jaśniejsza (srebrna) plama na przedniej części dolnej powierzchni blach silników powinna się tam znaleźć ? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Wygląda godnie, ładnie wykonany , ale efekt psuje werniks matowy. Przypuszczam, że albo malowałeś na zbyt dużym ciśnieniu powietrza i lakier wysychał w "locie", za mało rozcieńczyłeś i jest go za grubo (rozjaśnienia od talku) lub natrysk z zbyt dużej odległości. Poza tym model prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalg78 Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 WitamModel ogólnie wygląda nieźle (bardzo podoba mi się uzbrojenie), ale mam dwa pytania: 1.Czy ciemniejsze plamy na powierzchni modelu, są zamierzonym efektem, czy też może pozostały nie roztarte po nałożeniu washa ? 2. Czy jaśniejsza (srebrna) plama na przedniej części dolnej powierzchni blach silników powinna się tam znaleźć ? Pozdrawiam Kornik ad. 1. Plamy są zamierzone, wyszło jak wyszło ad. 2. Gratuluje spostrzegawczości, ta plama jest defektem, którego nie umiałem dobrze zamaskować. Zwarzyła mi się w tym miejscu farba i później ciężko było to zamaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi