Cinekf1 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Ja bym zaproponiwał coś takiego, ewentualnie troszkę rozjaśnić: http://www.colorserver.net/showcolor.asp?fs=33613 tzn: Hobby Kolor - H318 Mr Color - C318 Vallejo - 71074 Agama - A35M Humbrol - 148 Pactra - A28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Panowie na jaki kolor pomalujecie golenie i felgi kół w tutce?? Ja będę się wzorował na tym zdjęciu: http://www.airliners.net/photo/Poland---Air/Tupolev-Tu-154M/0589885/L/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Koledzy, modele zapewne już prawie na ukończeniu, ponad 20 tys. wyświetleń tematu, więc może by, regulaminowo, rozpisać ankietę, kto za, kto przeciw i poprosić administrację o zakładkę dla nas? Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 A wystartowały już czyjeś tematy warsztatowe? Bo nie widzę, chyba, że przeoczyłem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Mam dobrą wiadomość dla oczekujących. Tutka właśnie wylądowała z nową dostawą w sklepach Doczekałem się więc na model i jak go tylko odbiorę ze sklepu to ruszam z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Mam dobrą wiadomość dla oczekujących.Tutka właśnie wylądowała z nową dostawą w sklepach Doczekałem się więc na model i jak go tylko odbiorę ze sklepu to ruszam z budową. Moja wlasnie dzis zostala wyslana. Prawie 2 miesiące czekania bez tych 5 dni Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Ja swój warsztat rozpocząłem chociaż jak na razie dość skromnie : viewtopic.php?p=335910#335910 Gdy projekt grupowy ruszy to poproszę szanowną administrację o przeniesienie do odpowiedniego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 Te kalki to jakoś tak znajomo wygladaja: http://www.martola.com.pl/pl2684/produkty33044/tu_154m_101_lotnictwa_rp mady by Sławko czy Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 Te kalki to jakoś tak znajomo wygladaja: http://www.martola.com.pl/pl2684/produkty33044/tu_154m_101_lotnictwa_rp mady by Sławko czy Lukas Zgaduj zgadula Ja poprawiłem w wersji od Lucasa co tylko się dało, nawet całkiem sporo wymieniłem na nowe ale Lucas mnie w tym aktywnie wspierał i do tego Ostach podrzucił właściwe literki i cyferki więc to praca zespołowa. A jeśli chodzi o wykonanie to ten konkretny przypadek to moja sprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 U mnie tutka zaklepana w sklepie już wylądowała, kalki wersji pierwszej od Lucasa są, jeszcze tylko niech indeks wyląduje i będzie warsztat hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roman Rusiłowski Napisano 10 Czerwca 2010 Share Napisano 10 Czerwca 2010 Informacja dla siedemdwójkowców: Ukaże się Tutka w waszej skali. http://www.aviationmegastore.com/?shopid=&action=prodinfo&parent_id=&art=93695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Ja też już zacząłem: http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=336450#336450 Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 BN. Szukaj w Martoli, Modelworldzie, Jadar-Hobby i kilku innych. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 12 Czerwca 2010 Share Napisano 12 Czerwca 2010 Jak by ktoś chciał, to będę miał niedługo do odsprzedania dwie lub trzy sztuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 13 Czerwca 2010 Share Napisano 13 Czerwca 2010 Jako, że ruszyły już trzy (przynajmniej) warsztaty, utworzyłem poddział "Lotnictwo rządowe RP" w dziale Projekty Grupowe. Nowe warsztaty można już zakładać w docelowym miejscu. Tym samym zmieniłem temat tego wątku na bardziej odpowiedni. Poprzednio był to "Propozycja tematu "Samolot Rządowy RP Tu-154"". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 I do mnie paczuszka dotarła, potwierdzam opinie przedmówców - świetna robota. Wielkie dzięki! PS - na razie mam co robić, niemniej jeśli wezmę się za Tutkę, pochwalę się warsztatem właśnie tutaj Zdrowia, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilar_80 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem tu-154 M zapraszam do sklepu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Czy wśród osób, które wpłaciły na moje konto pieniądze są jeszcze tacy co nie dostali przesyłki ? A co z pozostałymi osobami z listy (Monthy, arreis, norbi, Pawel90, Ritter, tomaszekpoz, Solbus, JW, lucass_krk, b.aleksandrowicz, szogun)? Mógłbym poprosić o jasną deklarację czy te osoby nadal są chętne czy może chcą zrezygnować ? Jeśli ktoś chce zrezygnować bić nie będę - po prostu chciałbym wiedzieć. Jeśli ktoś z listy chce nabyć a nie może teraz zapłacić to mogę odłożyć kalkę na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Ja jestem nadal chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Sławko , poszła PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Nadal cierpliwie czekam na kalki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Witam. Dziś doszły do mnie kalkomanie. Dzięki Sławko Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 16 Czerwca 2010 Share Napisano 16 Czerwca 2010 Modele są dostępne także w naszej giełdzie, jakby ktoś jeszcze potrzebował: viewtopic.php?t=21494 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 tak, ja wplacilem pieniazki i kalek jeszcze nie mam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 tak, ja wplacilem pieniazki i kalek jeszcze nie mam niestety Dzięki za informację. O ile pamiętam kalki były wysłane na początku zeszłego tygodnia. Jak wrócę do domu to sprawdzę dokładnie w kwitach nadania i dam znać. Czasem z pocztą bywa tak, że pierwszego awizo nie dostarczą tylko dopiero po tygodniu wyciąga się ze skrzynki zawiadomienie powtórne. Ja też nieomylny nie jestem, może coś gdzieś pomyliłem. Wieczorem dam znać co i jak. Jeśli jednak znajdę kwit nadania to prześlę numer listu poleconego i poproszę o sprawdzenie na Twej poczcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi