imt Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Czy są chętni na projekt grupowy pod tym tytułem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Irku jak wycyganie od Ciebie podstawę statecznika do polskiej wersji, to ja wchodzę Pozdrawiam sokol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Hmm... A moze projekt grupowy - F-16 PSP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted January 28, 2007 Author Share Posted January 28, 2007 Irku jak wycyganie od Ciebie podstawę statecznika do polskiej wersji, to ja wchodzę Ja robię 1/32 Hmm... A moze projekt grupowy - F-16 PSP? taki w zasadzie jest domyślny, ale gdyby ktoś chciał robić inną wersję to też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 A ja w 1:72... Revella. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Proszę nie kusić kolegów (jestem za !!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Proszę nie kusić kolegów (jestem za !!!) Piotrek oni tu proponuja " s k l e j a n i e" a nie kupno nastepnego modelu (do poczekalni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 (edited) Ja z chęcią też bym coś wyprodukował do tej eskadry. Na razie 1:72 Revell Edited January 29, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Mam już zrobione dwa F-16, jeden w skali 1:72, drugi 1:48, ale w przyszłości chciałem stworzyć jeszcze jeden w skali 1:72. Nie wiem jednak, kiedy miałbym NATO czas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Proszę nie kusić kolegów (jestem za !!!) Piotrek oni tu proponuja " s k l e j a n i e" a nie kupno nastepnego modelu (do poczekalni) A kto mówi o kupowaniu ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Proszę nie kusić kolegów (jestem za !!!) Piotrek oni tu proponuja " s k l e j a n i e" a nie kupno nastepnego modelu (do poczekalni) A kto mówi o kupowaniu ?? Generalnie nikt......tak tylko....jakoś mi się napiasło.....i jeszcze w temacie zakupóww.......gdzie ja to widziałem ???? I kto jest autorem tego postu ???? Okazyjnie było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 lol nie wiem o co Ci chodzi Marku ?! modele były po 20zł normalnie są po 40zł więc chyba warto ? Co do projektu jestem za ! może i sam coś tam wyskrobię w temacie Falcona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 Kilka zgłoszeń jest. To może określmy termin zakończenia. Wstępnie proponuję 31.12.2007. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 W zzzzyciu sie nie wyrobie... Tym bardziej, ze jeszcze mam modelu kupionego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Ja też bym się pisał na projekt ale nie wiem jaki model wybrać ! Co sądzicie o modelu Aeroplasta ??? Widziałem go kiedyś w sklepie . Warty jest chociaż troche???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 To ja mam jeszcze pytanie: czy są narzucone jakieś standardy, wymagania czy wytyczne dotyczące wykonania modelu biorącego udział w tym projekcie? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 proponuję 31.12.2007. to tylko propozycja. Sam nie wiem czy się wyrobię Może być również projekt bezterminowy. Co do innych ograniczeń to właściwie tylko jedno F-16. Wersja i kraj bez różnicy. Taka moja propozycja, ale jestem otwarty na inne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Hmm... A ja bym chyba jednak okroil projekt do polskiej wersji... Co do terminu, to wypadaloby jednak jakis narzucic dla motywacji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 Jest to jakaś propozycja. Czekam na kolejne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Hehe... może ten projekcik zmotywował by mnie do zrobienia swojej 16 , ale robił bym w malowaniu amerykańskim , a prace rozpoczął bym dopiero w czerwcu lub lipcu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts