Marek Świderski Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Widziałem na żywo. Wprawdzie nie całkiem zakończonego. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Mnie się podoba także. Ale miał byc zdaje sie w innym malowaniu ? Ze swoim wstrzymam się aż Aires wypuści żywiczki do tego modelu bo jak na razie blaszki Edka są lekko przyubogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Chciałem zrobić go prosto z pudła nie wyszło (Majek miałeś rację ).Khiehie, czasem mi sie zdarza... Poza tym, w tej kwestii, raczej przewidywalny jestes. Ze swoim wstrzymam się aż Aires wypuści żywiczki do tego modelu bo jak na razie blaszki Edka są lekko przyubogie...Jak widac na wyzej zalaczonych obrazkach, nie trzeba kozystac z zestawow waloryzujacych, zeby model nie byl "prosto z pudla", ze sie tak delikatnie wyraze... Gratuluje kolejnego swietnego modelu. Za kazdym razem gdy patrze na takie cos, szczegolnie w Twoim wykonaniu, to sie wsciekam na siebie, ze ja nic nie robie. Ze nie mam tyle samozaparcia, weny, czasu i co tam jeszcze... Tak, wiem, tlumacze sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Śliczny Ci wyszedł. Śledziłem relację z budowy i jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaWo Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Świetny model, pełne uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Witam No no no zarówno Typhoon jak i Mig-29 wyglądają świetnie. Czysto sklejone, dobrze wyglądające wnęki podowzia i i elegancko nałożone kalki. Możesz próbować w jakiś sposób utrójwymiarowić. Poeksperymentuj z zapuszczaniem linii podziału. Gratuluję Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Kornik a widziałeś zapuszczonego ojrofajtera?? Marek, dobra robota, tak trzymaj Co następne w kolejce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Lutego 2007 Autor Share Napisano 1 Lutego 2007 (edytowane) reiden napisał: Co następne w kolejce? . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 widziałeś zapuszczonego ojrofajtera?? - trosszke tu:http://data3.primeportal.net/hangar/mario_bertinelli/ef2000/images/ef2000_66_of_92.jpg http://data3.primeportal.net/hangar/mario_bertinelli/ef2000/images/ef2000_75_of_92.jpg ... ale to szczegol. Marek piekna robota - pieny samolot Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Ale ten jak do tej pory jest czysty jak lza http://www.luftwaffe.de/portal/PA_1_0_LT/PortalFiles/02DB060000000001/W26E9LGE229ITSRDE/image_popup.jpg?yw_repository=youatweb http://www.luftwaffe.de/portal/PA_1_0_LT/PortalFiles/02DB060000000001/W26E9LS4283ITSRDE/image_popup.jpg?yw_repository=youatweb http://www.luftwaffe.de/portal/PA_1_0_LT/PortalFiles/02DB060000000001/W26HGNLX590ITSRDE/image_popup.jpg?yw_repository=youatweb http://www.luftwaffe.de/portal/PA_1_0_LT/PortalFiles/02DB060000000001/W26E9M49068ITSRDE/image_popup.jpg?yw_repository=youatweb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 okonek reiden pytal generalnie - wiec podalem przyklad - jeszcze...wloski Zobacz okonku ze wiekszosc fotek - ktore wstawiles - przedstawia inna strone platowca. Na trzeciej juz cos widac Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Fakt, pytałem ogólnie (w kontekście zapuszczania linii podziału blach). Na fotkach widać specyficzne okopcenia (to chyba wylot APU albo innego turborozrusznika?), nie widać natomiast brudnych linii. Płatowiec wręcz lśni czystością Swoją drogą jak widzę czasami modele upaćkane maksymalnie (vide MiG-23MF w 48 w galerii na PWM) to zastanawiam się czy autor widział kiedykolwiek zdjęcie oryginału (lub sam oryginał) w miejscu innym niż jakieś muzeum na świeżym powietrzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Kornik a widziałeś zapuszczonego ojrofajtera?? Osobiście nie,ale chciałbym zobaczyć .PKD4GA dzięki za wsparcie fotograficzne Jeszcze raz Marku gratuluję pięknego modelu Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Lutego 2007 Autor Share Napisano 1 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 no fakt - czysty ja dziewica Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 no fakt - czysty ja dziewica Pozdr. Pawel Jako chłopak, to chyba prawiczek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 No wyjechałem sobie na urlop, wracam, patrzę a tu mi Marka model wystartował Mniamnuśny Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi