michal0281 Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 przyznam ze widzialem juz troche Twoich lepszych prac, oczywiscie nie twierdze ze jest zly ten model, ale nie powala, pewnie zyska z podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Moim zdanie zaczyna wygladac bardzo fajnie. Troche cierpliwej pracy z olejami i pigmentami i bedzie extra. Numer oraz insygnia z tylu kadluba troche jakby za czyste i niepodrapane w stosunku do reszty. Osobiscie bym je troche przydrapal zeby byc konsekwentnym . Gumy na zapasowym kole jezdnym sa tez nieco za 'nowe' - pomimo ze nie smigane jeszcze . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Moim zdaniem wygląda bardzo dobrze. Faktycznie poobijaj nieco i pobródź numery i oznakowania. Lubię pojazdy realne i tak wygląda ten czołg. Bez schematu obić, cieniowania itp. Niektóre pojazdy na zdjęciach archiwalnych nie wyglądają efektownie, ale tak odtworzone mi się podobają. Numery malowane odręcznie, przesunięcia na szablonach do malowania oznaczeń, niestaranny kamuflaż zimowy malowany ręcznie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Czekam , chciałbym zobaczyć jak zabawy z olejami Ci wychodzą, bo rozumiem ,że jeszcze trochę podziałasz? . Na ten moment uwag brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Ciekawy efekt wyszedł. Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Walcz dalej to kierunek jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 Rozbudziłem apetyty a właściwie olejami to juz sie bawiłem w miare swoich mozliwosci, poszedl biały i sraczkowaty. Do tej pory skonczylem zaledwie 4 modele tak na poważnie więc nie wszystko od razu ; ) Faktycznie musze cos zrobic z tymi oznaczeniami zeby byly troche pozdzierane, szkoda ze wczesniej na to nie wpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Weź te oznaczenia lekko bazowym (szarym) potraktuj np rysy itp. Można też trochę olejną orchą je potraktować na koniec. Spróbuj też lekko szarym np. Abteilung Mig Productions. Na koniec można też użyć czegoś takiego: Chodzi o lekkie przytłumienie tego białego, bo przy takim zużyciu jest za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi