Artur Wałachowski Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 on jest poprostu BOSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Artur ... hmmmm ... model wygląda fantastycznie, gratuluję warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 nic dodac nic ując poprostu SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Super i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 A ja uważam, że to nieuczciwe, żeby wklejać zdjęcia prawdziwych pojazdów i mówić, że to są modele A na poważnie, to jest po prostu P I Ę K N Y! bardzo mi się podoba. Zwłaszcza, że uwielbiam malowanie Panzergrau i też wolę je w jaśniejszej tonacji Gratuluję jeszcze raz! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 P.S.> Szkoda, ze nie ma lin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 ladna cene osiagnal gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 ladna cene osiagnal gratki Ładną cenę Kolega raczy żartować, ta cena jest wręcz "mizerna" jak na taki model. Prosty rachunek: MODEL - około 110 zł - cena sklepowa FARBY - około 50 zł ROBOCIZNA - w moim cenniku zrobienie modelu czołgu w skali 1/35 zaczyna się od kwoty 300zł ( cena do niegocjajcji ) Możemy policzyć 10zł - 1 roboczogodzinę X 40-50 godzin, a czasami nawet i więcej ... to wychodzi nam 400 - 500 zł ... UMIEJĘTNOŚCI - BEZCENNE ... za reszę możesz zapłacić kartą płatniczą ( znanej firmy ) Nadal uważasz, że 160zł to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 ale nikt nie da CI 500 zl za model przynajmniej tak sadze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 ale nikt nie da CI 500 zl za model przynajmniej tak sadze, Owszem, nie na Allegro. Takich klientów zdobywa się innymi kanałami albo sami do Ciebie trafiają ( pocztą pantoflową ). Powiem Ci również, że mam odbiorcę na na gotowe modele samolotów II WW w skali 1/48, który jest w stanie zapłacić nawet powyżej 1000zł za bardzo dobrze wykonany, waloryzowany model. Są także kolekcjonerzy pancerki i marynistyki, którzy kupują "gotowce" za ogromne pieniądze. Ale to już głębsza "teoria spisku" Zakończym ten off topic, nie o tym mowa w tym temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Brawo Artur !!!!!!. Nie mogłem się powstrzymać z gratulacjami . Poszedł za 500zł. !!! Super. To i tak jest okazyjna cena jak za tak mistrzowsko wykonany model. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 Dziękuje -taka była cena minimalna ustawiona w aukcji i teraz z jednego modelu będzie 5 nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Model super.A jeśli chodzi o sprzedarz tego modelu.Ja osobiscie bym tyle nie dał,ale są ludzie którzy by dali.Sam byłem świadkiem,jak kolega sprzedał dioramę z Hueyem i Hamerem w 1/35 za 700 zł.Chciał dać cenę zaporową a klient wyciagnął kasę i całośc była jego.A że byście widzieli minę teog kolegi, myślalem że się wyrócę ze śmiechu.A wracając do temu to tigerek naprawdę super wykonany.Do czego mozna się przyczepić do tylko do braku lin holowniczych,ale przecież nie musialo wcale ich być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 Dzięki za opinię-liny....a nie było w zestawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 chyba zaczne sprzedaz detaliczna :P (joke) nie no spoko wierze w te ceny, sa ludzie za TYGRYSKA bo bardzo ladnie (po mistrzowsku) zrobione, zdrowie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteK Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Super zrobiłeś ten model !! Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 łoo, pięć stówek Tak jak SAGITARIUS uważam, że to minimalna "rozsądna" cena za taki model. Fajnie że znajdują się ludzie gotowi płacić takie pieniądze... hmmm, za tyle to w sumie sam bym coś zrobił na zamówienie - chce kto? Pozdr Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 super!!!a jak zrobił Pan te otarcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 super!!!a jak zrobił Pan te otarcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1992 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Taak... Kalki się świecą... Odciski palców w kleju dosłownie wszędzie... Klapa Nie to żart... Kozacki model.. Wspaniałe obicia... S U P E R!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Model przepiękny, ale jak zawsze jest u mnie jakieś "ale"... Otóż wg. mnie trochę przedobrzyłeś z tymi rysami. Ale to tylko moje zdanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 O kurde,znowu odgrzany stary kotlet po ponad roku,nie spodziewałbym się,ale dziękuję za opinię i uwagi. super!!!a jak zrobił Pan te otarcia??? wszystko jest namalowane,otarcia cienkim pędzelkiem 000 a część gąbką i olejem brąz Van Dycka,niżej link jak mniej więcej to się robi i czym. viewtopic.php?t=6672&start=0 Otóż wg. mnie trochę przedobrzyłeś z tymi rysami. Ale to tylko moje zdanie! teraz jak na niego patrzę z perspektywy czasu to sam stwierdzam że przesadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 teraz jak na niego patrzę z perspektywy czasu to sam stwierdzam że przesadziłem Rolling Eyes Ach nie, wręcz przeciwnie. Jest nieprzesadzony, w końcu nie robiłeś obiektu muzealnego , a własna wizję kota w boju, każdy z Nas ma takową w głowie,nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi