VVitek Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Przepraszam za błąd z Volvem, nie zauważyłem tego. Napisałem to co jest na stronie wettringera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Zmiana kalki, no ale może i silnik, zrobią na rzędowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk9312 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Zmiana kalki, no ale może i silnik, zrobią na rzędowy? Jeśli to dotyczy Scanii, to ja bym osobiście nie spodziewał się po Italeri jakichś zmian w silniku, a w dodatku zmiany na rzędowy. Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Zmiana kalki, no ale może i silnik, zrobią na rzędowy? Taaaa jasne... Moze jeszcze fotele i kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Fajnie by było. Mówią "Nadzieja matką Głupich- Ale wszystkie dzieci trzeba kochać"... I tak cieszę się z Volvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 A jakby jakąś majorke wznowili albo dafa ati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No ja też nie mogę się doczekać Efki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No to nieźle Nic mnie tak nie cieszy jak to Volvo , a wywrotka niech się schowa ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Ten MAN to może TGX wiem rozmarzyłem się. Z tymi Scaniami to przegięcie bo nie ma co liczyć na jakieś zmiany poza kalkami. Co do F12 to tylko patrzeć jak chowane w prywatnych kolekcjach stare rarytasy zaczną się pojawiać na Allegro w atrakcyjniejszych cenach czekając na jelenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Co do F12 to tylko patrzeć jak chowane w prywatnych kolekcjach stare rarytasy zaczną się pojawiać na Allegro w atrakcyjniejszych cenach czekając na jelenia. Wiedz o tym, że także model może mieć wartość kolekcjonerską. Niejednokrotnie na ebay'u pojawiają się stare modele nawet dziesięciokrotnie droższe od ich obecnych wznowień i co najważniejsze mają nabywców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 tornado, nie zapominajmy, że duże znaczenie ma także pudełko modelu oraz stan poszczególnych części ( czy coś wypadło z ramek itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam Te trzy modele,napewno się pojawią u mnie w domu: 0752S VOLVO F 12 Globetrotter LIMITED EDITION - 1 kwartał 3855S DAF XF 105 Space Cab - 2 kwartał 3853S MAN Norbert Dentressangle - 3 kwartał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Wiedz o tym, że także model może mieć wartość kolekcjonerską. Niejednokrotnie na ebay'u pojawiają się stare modele nawet dziesięciokrotnie droższe od ich obecnych wznowień i co najważniejsze mają nabywców Przykładowe aukcje: stare wydanie wznowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Dla kolekcjonera na pewno ma wartość ale dla kogoś kto skleja a nie zbiera raczej to nie ma dużej różnicy nawet na plus te nowe maja gumowe oponki a stare często miały plastykowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Falarek, nie ta jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 NOWOŚCI FUJIMI - MARZEC 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Można powoli się przymierzać: http://cgi.ebay.fr/ITALERI-maquette-camion1-24-SCANIA-R620-semi-frigo-3852_W0QQitemZ140299520033QQcmdZViewItemQQptZFR_YO_JeuxJouets_MaquettesModelisme?_trksid=p3286.m20.l1116 Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 E kolejne wcielenie Ani widać kobieta zmienna jest lol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Niesamowite :P osobiście czekam na truck accessories . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 W pierwszym kwartale miało być Volvo z okrągłymi oczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Diesel fan Ta a wywrotka miała być 2 lata temu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Dokładnie, to jest właśnie słowność Italerki Ale licze że Efka wyjdzie w tym roku... EDIT: Na ebay.fr pojawiły się też akcesoria, ale nie wiem czy to już nowe, czy ktoś wyprzedaje swoje zbiory Ale jest ich wystawionych dość sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 To daj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Disel o ile się nie mylę to akurat nie są te akcesoria co wychodzą - Nie trafiłeś ! To są stare akcesoria Italeri. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Wystarczy spojrzeć na numer seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi