VVitek Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Fotki Mercedesa SL z Aoshimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości co do wanny ?? http://www.modelltrucksandparts.at/shop/product_info.php?info=p1728_DUMPER-TRAILER--NR-3845--1-24.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 Ja już żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Dokładny Inbox wyczekiwanej wanny Italeri http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?postid=210507#post210507. Nawet Italeri się postarało i nawet zrobili nowe felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Znając życie to jak się pojawi to pełno relacji na forum będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Witam własnie dzisiaj dostałem wiadomość od drim ze w ponedziałek będzie już dostępny model Italeri - 3845 Dumper Trailer i wznowienie modelu Italeri - 0736 Scania M500 Topline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AT_Cobra_Lublin Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 No to mi do szczęścia brakuje tylko nowego trabanta z Revell-a. Ciekawe kiedy będzie w sprzedarzy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 i wznowienie modelu Italeri - 0736 Scania M500 Topline No bez jaj ,ale niespodzianka. Już nie mogę się doczekać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 NO nareszcie jest wanna !!!!!!!!!!! tyle czekania - mam tylko nadzieję, że warto było na nią czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Scania z tego co pamiętam to już była wznowiona, tylko w Polsce niebyła dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Scania z tego co pamiętam to już była wznowiona, tylko w Polsce niebyła dostępna. Zgadza się Teraz się ciesze, bo jest szansa że dotrze do naszego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Zaraz, zaraz... Scania M500 to Streamline T?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Na sto procęt będzie w ponedziałek już dostępna bo dostałem wiadomość od drimu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Było już o tym podobno trafia to tylko do Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Możecie sobie sprawdzić na stronie drimu jak ktoś nie wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 (edytowane) Pewnie nie przebije tematu wanny i Scanii z Italerki ale mam kilka fotek nowości z zakończonych właśnie targów Plamodel Hobby Show. Revell Aoshima Tamiya Fujimi szykuję się model Toyoty Prius i Lexusa HS z Fujimi Pozdrawiam, Witek Edytowane 11 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AT_Cobra_Lublin Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 A co z trabantem?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Ojj ten Merc kusi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Małe sprostowanie, na targach wystawiał się Revell zza Oceanu. Trabant będzie, spokojnie Na Wettringerze jest galeria REVELL TRABANT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 REVELL TRABANT Sweet Jak bym takiego dorwał to zrobił bym projekt "Pokrak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 Camaro i EVOszczaki przebijają wanienkę :P !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 A mi się wydaje że to nie Toyota Prius tylko Honda Inside. Mi się najbardziej podoba ta żółto zielona wyścigówka obok Hondy i Lexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 To Toyota Prius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Chyba kupie to Scanię Poczekam na oferty na Allegro, zobaczę czy będzie coś tańszego niż 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi