skala72 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 No i mam w/w model i jestem bardzo mile zaskoczony. Jak do tej pory patrzyłem na modele żywiczne bokiem i jakoś nie przemawiały do mnie. Od jakiegoś czasu uległo to moje podejście radykalnej zmianie. Poniżej prezentuję zdjęcia modelu w skali 1/72 prototypowego polskiego czołgu zwiadowczego PZInż. 140 czyli inaczej zwanego 4TP z żywicy prod. Modell Trans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Gdzie można w Polsce kupić takie cacko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Może niedługą będzie można kupić wybrane modele i u nas. Poczekamy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Prezentuje się bardzo przekonywująco. Ile kosztowała Ciebie ta przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 18 euro (bez OP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Witam No jak na takie maleństwo to spooooro :-( Koła jakby "czeskie" ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Wizualnie podobne do lt.38, tyle ze o polowe mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 szkoda że taki mikrus. Poczekam na 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 To kiedy warsztat? Warto działać bo złożony wygląda jeszcze ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 18 Euro, to w sumie nie dużo, jeśli wziąć pod uwagę, że to full żywica z zagranicy, do tego temat niszowy i sam model prezentuje się ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Merytorycznie to się nie wypowiem, natomiast odlew wygląda ładnie. 18 EUR to nie jest jakaś tam straszna cena, a to chyba jedynak w małej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Maja 2010 Autor Share Napisano 26 Maja 2010 Pytanie do was, czy jesteście zainteresowani zakupem modelu 4TP lub innych produktów z MT ? Jeżeli tak, to proszę o kontakt na maila. Pytania w sprawie modeli Modell Trans proszę kierować na maile: contact@tankmodels.pl lub zamowienie@tankmodels.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2010 Gdzie można w Polsce kupić takie cacko?? Ponownie można kupić 4TP, są dwie sztuki w cenie 68,50zł/szt., są również inne: - Jagdpanzer E-10 (szt.2) - VK. 1602 "Leopard" (szt.1) - dodatki do Firefly/Cromwell/M4 (szt.0) - 4TP (PZInż. 140) (szt.2) - Sd. Kfz. 135/1 15cm sFH (szt.1) - Vickers light tank Mk. VI A/B (szt.0) Tyle już zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi