kapral Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Witam. Już dawno obiecywałem wrzucić coś swojego, ale zawsze jakoś tak schodziło. Teraz prezentuję najnowszy mój "wyrób" MOJ AFGAN II. Jest to jak gdyby kontynuacja mojej poprzedniej dioramy z którą na pewno niektórzy się zetknęli na wystawach. Ta najnowsza miała swój debiut w Będzinie. BTR-80 to Zvezda, figurki producent nieznany. Zapraszam do oglądania kapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasb13 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Jestem pod piorunującym wrażeniem. Scenka prosta, nieprzekombinowana. Skały robiłeś tylko z kamieni czy używałeś jeszcze czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Tylko kamień. Tak samo jak w pierwszym Afganie (widziałeś "Moj Afgan" ?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Po prostu brak słów... Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Klimatyczna diorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Cieszy, że podoba się moja robota. Szkoda, że na zdjęciach nie da się pokazać ogniska które mają rozpalone ci pod plandeką W realu dosyć fajnie wygląda.Na jednym ze zdjęć (tym prześwietlonym) widać troszkę żarzących się drewienek. W związku z tym musicie obejrzeć ją na żywo Pozdrawiam kapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Miałem przyjemność podziwiać dioramkę w Będzinie. To racja że zdjęcia nie oddają specyfiki dioramki tak jak na żywo. Ładnie ułożone i dopasowane kamienie imitujące skały. Dodatkowo śnieg naturalnie wyłożony w miejscach gdzie być powinien, tworzy świetny klimat. Przemyślane ułożenie figurek. Gratuluję pomysłu. Pojazd widziałem chyba już wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 W związku z tym musicie obejrzeć ją na żywo Racja, na żywo wygląda jeszcze ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Bardzo fajna dioramka. Zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Bardzo udana dioramka. Fajny klimat dobre foty. Świetne figurki. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasb13 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Masz może gdzieś zdjęcia "pierwszej części"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Super klimat. Fajna 'atmosfera' tej scenki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Wyśmienita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Genialna gobota. Tak tylko spytam ile to waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 Genialna gobota.Tak tylko spytam ile to waży? Wbrew pozorom, wcale nie tak dużo. Nie ważyłem, ale tak na oko jakieś 2,5kg przy wymiarach 30x40cm. lukasb13 to link do pierwszej części:http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=29&t=6731 Chyba, że jest ogólne życzenie to wkleję jako dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi