adam juszczak Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Jako że czas wakacyjny już niedługo...Model w skali 1/72 firmy Roden,figurki Preiser,trawa i krzaczki Polak.Reszta produkcja własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Elegancka scenka, bardzo stylowa! Szkoda, że żaden z najeźdźców nawet rękawów nie podwinął, by ciut opalenizny na bladych germańskich ciałkach nabrać, no ale trudno ;) Słuchaj, listowie na drzewku - czy to taka oddzierana mata? Czy posypka ? Jakoś ostatnio naszło mnie na obserwację dioramowej roślinności, a twoja bardzo mi się podoba , więc od razu pytam, coby patent ukraść Edit: przy okazji - znasz jakiś sprawdzony sklep obficie zaopatrzony w produkty Polak? Techno Hobby cuś ostatnio nie ma na składzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 nawet rękawów nie podwinął, by ciut opalenizny na bladych germańskich ciałkach nabrać To był kwiecień,aż tak ciepło nie było,a co do liści to mata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Aż miło patrzyć na te Twoje scenki. Widzę, że masz podobne do moich zapatrywania na pokazywanie wojny - mniej strzelania, więcej tej "innej twarzy". Podstawki robisz mistrzowskie. Podobnie figurki - mało komiksu, a dużo realizmu i umiarkowania w jedzeniu i brudzeniu Sam pojazd też niczego sobie. Mnie niestety pokonał, a to za sprawą mojej niefrasobliwości. Podoba mi się malowanie beczki i bambetli. Czy to rodzimy Mars? Generalnie po raz kolejny pokazujesz świetną pracę. Mam nadzieję kiedyś się spotkać na żywo na jakimś konkursie/festiwalu, bo rad bym zobaczyć Twoje prace na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Mnie niestety pokonał To drugi,pierwszy też mnie pokonał,ale się uwziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Sporo produktów Polaka jest w M-zone we Wrocławiu, ale właściciel rzadko aktualizuje stronę sklepu więc najlepiej zadzwonić i się dopytać. Sklep niestety sprawdzony tylko osobiście, nigdy nie robiłem tam zakupów przez internet, ale nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Bardzo fajna scenka. Całość elegancka. Te ruinki to praca własna czy produkt jakieś firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Jak na 72 to git malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Te ruinki to praca własna czy produkt jakieś firmy? Własna dlubanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Milutka scenka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Bardzo fajna i oryginalna dioramka Tak rzadko spotyka się sceny przedstawiające walki w Grecji czy na Bałkanach, a szkoda. Twoja pokazuje dobitnie, że warto się w ten temat zagłębiać. Moim zdaniem to, że została wykonana w 72-ce tylko dodaje jej uroku, a wykonawcy szacunku,bo została wykonana na wysokim poziomie. Szczególnie wykonanie ruin i figurek cieszy oko. Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Witam No poza ciekawą dioramką i same zdjęcia i ładne i duużo :-) Pozdrawiam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Bardzo fajnie. Ładnie kontrastuje kolor wozu z jasnym otoczeniem. Szczególnie podoba mi się drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Lubie takie scenki gdzie bez opisu mozna okreslic teatr dzialan. Ale mozna sprzet było troszke bardziej zakurzyc. Pozatym figurki za cieplo ubrane, no ale sam wiem ze ciezko takie w tej skali znalesc. Ladna roslinosc bardzo ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Gratuluję wspaniałej dioramki. Dłubanina, model, figurki i roślinność - ekstraklasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Pozatym figurki za cieplo ubrane Eee,chyba nie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 No tak tylko to jest jakies oficjalne zawieszenie flagi czy tam jakas taka "uroczystosc" No a Twoja scenka to pelaen luz, ale spoko... dyskutowac to zawsze mozna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 to jest jakies oficjalne zawieszenie flagi czy tam jakas taka "uroczystosc" Mniej oficjalnie: ...I pełen luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Czak, to chyba nie jest oficjalne wieszanie flagi, ani inna "uroczystość". Flaga już wisiała przedtem, a chłopaki najzwyczajniej w świecie na wycieczce byli i fotki pamiątkowe sobie strzelali. Zresztą na mój strój, to ta sama trójka, która występuje na fotce w kolejnym poście Adama. Wniosek - za ciepło, to wtedy nie było i rękawy opuszczone jak najbardziej pasują. Pasuje mi też Adamie, że nie dałeś się zwariować i nie utaplałeś "samochodzika" błotem, nie zardzewiałeś go i nie zakurzyłeś nadmiernie - dzięki temu wygląda bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 No dobra przekonaliscie mnie ;) Juz nic nie mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi