Marwaw Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Witam, skończyłem pracę nad FF-33E czyli "Wilczkiem". Klejenie było bardzo przyjemne, co było widać w wątku warsztatowym: viewtopic.php?t=20906&postdays=0&postorder=asc&start=0 A teraz najważniejsze, czyli galeria: Więcej zdjęć tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=92 Zapraszam zatem do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Lufka za cienka i osiowości nie ma... Generalnie - pod but A tak na serio - podoba mi się ten szmatopłat. Musimy pojechać chyba na D-Day na Hel, cobyś sobie z Andrzejem O. zamienił parę słów na temat tych wszystkich płócienno-drewnianych amfibii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Szacun za tą kupę drutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Piękna maszyna Może i klejenie było przyjemne, ale to nie zmienia faktu, że napracowałeś się przy tych drucikach i za to jak już wspomniał kolega Qualimar należą Ci się wyrazy uznania. Bardzo podoba mi się silnik no i śmigło oczywiście też pierwsza klasa. Jedyne co mi się nie podoba, to brak polskich oznaczeń z Pucka Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2010 Dzięki a oznaczenia z Pucka będą na jednym z kolejnych, polska wersja ma być na jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Piękna maszyna, gratuluję. Pajęcza sieć naciągów robi wrażenie Pływaczki z linią wodną - prima sort. Szkoda, że nie stoi na wózkach. Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Piękny model, dobrze że dla odmiany w niemieckim mundurku ;) Uprzedzając pewnego znanego forumowicza , spytam - czy śmigiełko się kręci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Model bardzo ładny! Powiem szczerze narobiłeś mi ochoty na ten aparacik . Jedynie do czego bym się lekko przyczepił, to te proporce, choć bardzo fajne, to wyglądają na nieco wykrochmalone. Ogólnie i czekam na następną galerię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi