Marwaw Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Witam, skończyłem pracę nad FF-33E czyli "Wilczkiem". Klejenie było bardzo przyjemne, co było widać w wątku warsztatowym: viewtopic.php?t=20906&postdays=0&postorder=asc&start=0 A teraz najważniejsze, czyli galeria: Więcej zdjęć tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=92 Zapraszam zatem do oglądania i komentowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Lufka za cienka i osiowości nie ma... Generalnie - pod but A tak na serio - podoba mi się ten szmatopłat. Musimy pojechać chyba na D-Day na Hel, cobyś sobie z Andrzejem O. zamienił parę słów na temat tych wszystkich płócienno-drewnianych amfibii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qalimar Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Szacun za tą kupę drutów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Piękna maszyna Może i klejenie było przyjemne, ale to nie zmienia faktu, że napracowałeś się przy tych drucikach i za to jak już wspomniał kolega Qualimar należą Ci się wyrazy uznania. Bardzo podoba mi się silnik no i śmigło oczywiście też pierwsza klasa. Jedyne co mi się nie podoba, to brak polskich oznaczeń z Pucka Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marwaw Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Dzięki a oznaczenia z Pucka będą na jednym z kolejnych, polska wersja ma być na jesieni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Piękna maszyna, gratuluję. Pajęcza sieć naciągów robi wrażenie Pływaczki z linią wodną - prima sort. Szkoda, że nie stoi na wózkach. Pozdro Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Piękny model, dobrze że dla odmiany w niemieckim mundurku ;) Uprzedzając pewnego znanego forumowicza , spytam - czy śmigiełko się kręci ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Model bardzo ładny! Powiem szczerze narobiłeś mi ochoty na ten aparacik . Jedynie do czego bym się lekko przyczepił, to te proporce, choć bardzo fajne, to wyglądają na nieco wykrochmalone. Ogólnie i czekam na następną galerię. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts