cloner16 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 (edytowane) Model skończony i jestem z niego zadowolony. Dlaczego? Ponieważ , jest to jeden z niewielu modeli które zacząłem i skończyłem. Efekt tygodniowej pracy na poniższych zdjęciach. Proszę o komentarze, byle nie odnośnie gaśnicy . EDIT: Pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Fajny, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Fajny Chyba kiedyś sobie takiego sprawię. Masywny i w ogóle wygląda jak czołg z krwi i kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Czerwona gaśnica ? w ogóle wygląda jak czołg z krwi i kości Jeden z najbrzydszych "czołgów" DWŚ, prędzej pasowałby do PWŚ. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lipca 2010 Autor Share Napisano 15 Lipca 2010 Czerwona gaśnica ? Pytałem się . Taka lepiej się prezentuje Jeden z najbrzydszych "czołgów" DWŚ, prędzej pasowałby do PWŚ. I to powoduje ,że jest taki oryginalny Dzięki za komentarze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Za dużo dałeś zdjęć zbliżeń. A cały pojazd jak się prezentuje? Gdzie schowałeś ogniwa gąsienic? Śladów eksploatacji mało i są delikatne. Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lipca 2010 Autor Share Napisano 15 Lipca 2010 Gdzie schowałeś ogniwa gąsienic? w ogóle ich nie założyłem nie bardzo się prezentowały Co do zdjęć całego modelu to mogę wstawić jeszcze parę jeżeli ktoś chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Wstaw kilka zdjęć całego modelu. Może tyłu nie skończyłeś i dlatego pokazujesz tylko fragmenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lipca 2010 Autor Share Napisano 15 Lipca 2010 Wstaw kilka zdjęć całego modelu. Może tyłu nie skończyłeś i dlatego pokazujesz tylko fragmenty? Very Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Świetny, bardzo mi się podoba Napisz coś o jakości tego wypustu AFV - jak się skleja, jak dopasowanie i ilość elementów? Czy model posiada wnętrze lub jego część? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 15 Lipca 2010 Autor Share Napisano 15 Lipca 2010 Model nie posiada część wnętrza nie licząc zawiasów i uchwytów. Dodatkowo metalowa lufa, sprężyny, trochę mało potrzebnych elementów PE. Bardzo dobra jakość i szczerze polecam . Miejscami potrzebna szpachla dla uszczelnienia dużych części które miejscami nie pasują. Poza tym jestem z niego zadowolony i nie żałuję wydanych pieniędzy. Już jutro zabieram się za zdobycznego KV-1 , którego rozgrzebałem rok temu. Szukam do niego zdjęć na których jest cały zielony ,bo mam nadzieje ,że takowy istniał. Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Dziękuje za komentarze i czekam na następne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Model skończony i jestem z niego zadowolony. Dlaczego? Ponieważ , jest to jeden z niewielu modeli które zacząłem i skończyłem. Gratulacje, ja od kwietnia nie mam czasu skończyć podstawki do Katiuszy. Sam model całkiem fajny, nieprzesadnie usyfiony i obity. Jeden z najbrzydszych "czołgów" DWŚ, prędzej pasowałby do PWŚ. "Ten czołg ma więcej wad niż ja sam" raczył o nim ponoć powiedzieć sam Winston Churchill. Coś z mojej półki, sprzęt tak szkaradny, że aż piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Witam! Miły dla oka. Fajnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Dokładnie, model niezły. A TO, o czym nie chcesz by wspominano...jednak zamaluj/przemaluj. Na prawdę do kontrastu ni je przypiął, ni wypiął ;) Dodaj mu skrzynki czy powieś hełmy, myślę, że lepiej spełnią swoją funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi