Truckerek93 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Nowym Roku? Tyle miesięcy każesz czekać, ale wytrwamy innego wyjście nie mamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Nowym Roku? Tyle miesięcy każesz czekać, ale wytrwamy innego wyjście nie mamy ;) Jest to związane z finansami. Wcześniej nie będę ich miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Człowiecze, mnie się wydawało ze się pomyliłeś, jeszcze polowy roku nie ma, ciepło na dworzu się robi a Ty wyskakujesz z synonimem zimna i szarości. Ale nic poczekam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Super Ci idzie! A nakleisz jakieś naklejki z biura podróży? To by wyglądało super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Maja 2011 Autor Share Napisano 21 Maja 2011 Super Ci idzie! A nakleisz jakieś naklejki z biura podróży? To by wyglądało super! Neoplan nie będzie miał już nic wspólnego z turystyką. Za to wkroczy w świat Rock"n"Roll-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 Delikatne odkopanie tematu --- fotele się pomalowały, 4 godziny siedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Jee w końcu jakaś aktualizacja, ładnie wnętrze wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Jee w końcu jakaś aktualizacja, ładnie wnętrze wygląda Dzięki. Jak skończę Internationala , to postaram się poskładać wszystko to co nie będzie potrzebne do wysyłki na to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Sorki że dopiero teraz zwracam na to uwagę ale sam zabrałem się za wnętrze w swoim. Widzę że zamontowałeś fotele i podłogę ale nie masz wsadzonych schodów ani przednich ani tylnych. Nie będziesz miał potem problemów z włożeniem tych elementów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Wydaje mi się że wanienka z fotelami jest tylko tak wsadzona. A tak poza tematem, to Mark666 jesteś może z Dęblina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Wydaje mi się że wanienka z fotelami jest tylko tak wsadzona.A tak poza tematem, to Mark666 jesteś może z Dęblina? Racja, wanna z fotelami jest tylko na sucho wsadzona ( nie mogłem się oprzeć ) Z Dęblina to nie ale z Lublina owszem. A Dęblin to kochane miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 No Dęblin to naprawdę kochane miasto:) Ale może oddadzą nam airshow, bo teraz były modernizacje pasów startowych i są szanse:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Są pewne postępy co do budowy Neoplana. Szczegóły niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Patrz jak mnie wyczułeś Właśnie miałem szukać Twojego tematu żeby zobaczyć na jakim etapie byłeś i czy może mógłbym się posiłkować Twoimi zdjęciami a tu temacik na pierwszej stronie prawie że na pierwszym miejscu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Są pewne postępy co do budowy Neoplana. Szczegóły niebawem. Nie będę zdradzał tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Noto czekamy na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Potrzymam Was troszeczkę w niepewności............... Jutro wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Nie mogę się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 No dobra , nie będę Was trzymał dłużej w niewiedzy---- otóż projekt Neoplana w barwach Lewitz Reisen powraca. A wszystko to dzięki koledze Lucas HS któremu bardzo dziękuję pomoc. Naklejki--- bo takie będą na Neoplanie są już gotowe i wyglądają tak:\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 To są naklejki czy kalki ?Jesli naklejki to czym były cięte ploterem zwykłym czy jakims innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 To są naklejki czy kalki ?Jesli naklejki to czym były cięte ploterem zwykłym czy jakims innym naklejki a czym cięte -- z tego co wiem to plotter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 No no. Widzę że dopinasz swego. Mam cichą nadzieję że teraz neoś ruszy do przodu. U mnie powoli, po trochu coś się dłubie, głównie z nudów. W zasadzie prawie wszystkie elementy mam wycięte z wyprasek. Aktualnie jestem na etapie myślenia jak skleić poszycie by przygotować je do malowania i czy udało by się to pomalować a potem wsadzić do środka wnętrze autobusu. No i nadal pozostaje kwestia tylnej klapy. Tak więc kupa roboty i nie wiadomo za co się zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 No no. Widzę że dopinasz swego. Mam cichą nadzieję że teraz neoś ruszy do przodu. U mnie powoli, po trochu coś się dłubie, głównie z nudów. W zasadzie prawie wszystkie elementy mam wycięte z wyprasek. Aktualnie jestem na etapie myślenia jak skleić poszycie by przygotować je do malowania i czy udało by się to pomalować a potem wsadzić do środka wnętrze autobusu. No i nadal pozostaje kwestia tylnej klapy. Tak więc kupa roboty i nie wiadomo za co się zabrać. Gdzieś na niemieckim forum widziałem że gość miał pomalowane boki, wklejone szyby i taką całość wklejał w karoserię. Więc chyba można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Przesyłka już dotarła Mark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Przesyłka już dotarła Mark? Cześć. Jeszcze nie , może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi