Mark666 Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 Nie no jest kultura, aż chciałbym posadzić tam swój tyłek i kazać się wieźć po europie Ha,ha, Dzięki. Jazda taką maszyną to czysta poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Wygląda świetnie!!! Marku,muszę go zobaczyć "na żywo" i przedyskutować kwestię podawanych napoi i puszczanych filmów na pokładzie, bo kwestię prasy już mamy załatwioną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 Lista filmów już nie długo-- prowadzę rozmowy z Warner Bross. Napoje tylko mineralne -- żywe lub ściśnięte A na razie kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Nie no jest kultura, aż chciałbym posadzić tam swój tyłek i kazać się wieźć po europie Madejowe łoże, powinni tego co je wymyślił, wolę swój 17 letni bolid od tych nowiutkich karcerów. Model elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Coraz lepiej prezentuje sie to wnetrze. copycat ja śmigam 19 letnią maszynką i jak najbardziej mi odpowiada Swoja drogą, parę lat temu miałem okazje przejechać się Jelczem "ogórem" na zlocie, wrażenia i klimat były niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Przejechać się, a spędzić kilkanaście godzin w autokarze jako pasażer, ło matko i córko. To najgorszy etap wycieczki. No ale tu rządzi ekonomia, dużo ludzi na małej przestrzeni, w tanich fotelach. A i te ciapki pędzlem na fotelikach fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 A mi właśnie się te "cipaki" nie podobają. Za przeproszeniem troszke wali tandetą. Sory. Oprócz fotela kiero, który jest OK reszta oczywiście też SUPER pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Ale tak się robi. http://www.panturist.hr/bus-fleet/galerija-vozila-za-najam/index.html?iLangID=2 Ma być kolorowo pod klientów. To nie limuzyna, natomiast fotel kierowcy, ja bym robił wręcz odwrotnie, jednokolorowy, wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Maja 2012 Autor Share Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Panowie, nie przesadzajcie. Miałem okazję jechać takim Neoplanem jako pasażer, jechałem też Scanią Irizar i4 i innymi tego typu autobusami i naprawdę nie miałem problemów z siedzeniem , a mam swoje 183 cm długości. Dzięki za komentarze Edytowane 23 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 chodziło mi o sam fakt wykonania ciapek - na fotelu kiero najlepiej chyba najstaranniej, inne juz mi sie tak nie podobają. A czy jedno-czy kilku-kolor to juz nie mnie oceniac właściwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Szaowny kolego Jak ty byś wykonał kilkadziesiąt foteli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Dokładnie tyle foteli na raz:D, gratulacje brać tylko przykład z takiego modelarza. Świetnie sobie radzisz z tak trudnym modelem. Powiadają nasze Polskie wycieczki to bieg na 100m! Też jechałem jako pasażer Scania irzirar na trasie Wałcz-Szczecin 147km (niedziela) co tydzień i nie marudzę na wygodę i naprawdę jest świetnie. Kolorowo zawsze nie jest gdy ma się zapłacić za mandat 40zł , a mandat to w wyniku plecaka który trzymam pod sobą i kanarzy biorą to pod uwagę jako bagaż , gdzie w plecaku znajduje się laptop i niechcą darować, że to plecak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Mówiłem o trasie 1470 km, tyłek drętwieje, kręgosłup boli. 2-3 godziny podróży są nieodczuwalne, problem jest z jazdą całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Przymiarka i jednocześnie zapowiedż prac które będą mnie czekać w czasie urlopu. 1. przygotowanie karoserii do malowania i precyzyjne spasowanie na sucho 2. malowanie podkładem i kolorem bazowym -- ten muszę wcześniej zamówić 3. naklejenie naklejek i położenie lak. bezb. 4. malowanie szyb 5. wklejenie szyb w ściany boczne i tył + montaż dachu 6. suszenie i montaż całości 7. montaż szyby przedniej 8. kosmetyka Pozostanie dopasowanie , malowanie dachu od wewnątrz. W tym etapie postaram się dać jakieś zdjęcia. Potem nastąpi przerwa do 10.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 trzymam kciuki powodzenia troche masz roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkodaFka Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Witam! Elegancko wygląda ale fajnie by było gdybyś się pokusił żeby otworzyć te "luki bagażowe" i wrzucić tam pare bagaży, nie wiem czy na tym etapie prac jest to możliwe ale byłoby warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Maja 2012 Autor Share Napisano 25 Maja 2012 Witam! Elegancko wygląda ale fajnie by było gdybyś się pokusił żeby otworzyć te "luki bagażowe" i wrzucić tam pare bagaży, nie wiem czy na tym etapie prac jest to możliwe ale byłoby warto Jest niby możliwe ale to się łączy z częściową ruinacją wewnętrznego poszycia. Tylnej klapy też nie otworzę bo musiałbym pociąć tylną ścianę na części. Musiałbym zostawić górę z szybą, środek wyciąć i zastąpić klapą , tylny zderzak wklejać oddzielnie bez gwarancji na dobre spasowanie reszty względem w/w elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 no, to plan już jest hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 no tak, jeszcze można otworzyć kibel, miejsce do spania dla drugiego kierowcy i zamówić tłum dziwek na pokład..... Ale PO CO??? jak tego nie będzie widać??? Sztukas dla sztuki ??? Nie przesadzajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 jak będą otwierane to będzie widać... zawsze trzeba zobaczyć, czy cel jest warty pracy decyzja bedzie autora pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Witaj. Firanki zostawiasz z plastiku czy coś będziesz działać w tym kierunku?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Witaj. Firanki zostawiasz z plastiku czy coś będziesz działać w tym kierunku?! Mam zamiar zrobić z bibułki do papierosów. Przymierzę szyby, i zobaczę czy coś będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 o to bardzo chętnie zobaczę jak to wyjdzie, może nawet skusisz się na toutorial niedługo sam bede robił swoje zaslonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Mark co się dzieje z Twoim neoplanem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2013 Niebawem będzie kontynuacja. Brak mi lakieru, ale w lutym pojadę do mieszalni farb. Cały czas myślę o nim bo troszkę obawiam się aby nie zestarzały się te naklejki robione na zamówienie. Jest taka obcja --- nie będzie otwieranej klapy silnika. A co z Twoim Neosiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi