mikemc Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Witam Watek obserwoje od dawna. Mozna ten watek traktowac jako tutorial dla nowych modelarzy. Odwazna kolorystyka (rama). Zycze powodzenia w uzbrajaniem firewall'a. Co do felg to mozna uzyc rozcienczonej farby olejnej. Z racji dlugiego procesu schniecia mozna ja dlugo manipulowac. Pozdawiam (PS. Przepraszam za brak polskich liter - pisane na obcym kompie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Maja 2014 Autor Share Napisano 6 Maja 2014 JSM - Dzięki za poradę, pomyśle o tym! mikemc - Wielkie dzięki za komentarz i za uznanie! Tak jak powyżej napisałem, nad felgami jeszcze się zastanowię. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Jak dzieciaki będą szły do szkół po wakacjach wtedy minie okrągłe 4 latka Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Maja 2014 Autor Share Napisano 29 Maja 2014 Cześć! Jak ten czas ucieka! Nie, ja ten model stanowczo buduje zbyt długo. Tylko że ostatnio kryzys mnie dopadł, ten cały bajzel pod kabiną i zero dokumentacji... Ale ostatnio coś jakby się ruszyło, zobaczmy, co to dalej będzie. Dziękuję za komentarz, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Witam! Próba przełamania kryzysu twórczego polegała na zbudowaniu detalu, który w modelach ciężarówek jest rzadko widoczny... Mówimy tu o lince od sprzęgła. W Superlinerze pod maską ta linka jest akurat dość ewidentna, więc u siebie w modelu założyłem taki detal. Oto widok na niego od strony skrzyni biegów: Zobaczmy, jak dalej robota pójdzie - dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Małe a cieszy Trzymam kciuki z przełamanie kryzysu twórczego a o reszkę się nie muszę martwić ;) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2014 Cześć Łukasz! Wielkie dzięki za komentarz! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2014 Witam ponownie! Mimo, że jestem teraz na delegacji, to mam dla Was fotki z zeszłego tygodnia. Zrobiłem kawałek instalacji hamulcowej pod kabiną. Wygląda to tak: Zrobiłem też kilka zaworów i wyglądają one tak: Niestety, okazuje się, że są one tak około 50% za duże... W związku z tym będę musiał zrobić coś o wiele bardziej uproszczonego... Cóż - zdarza się! Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi