portalus Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Model dla wytrwałych – uwzględniając wykorzystanie do zrobienia tej wersji zestawu HobbyDesign. Na zdjęciach widać babol, który wcześniej tak się w oczy nie rzucał – odstające słupki A, miałem je przykleić ale uznałem, ze nie jest to takie rażące, widać pomyliłem się. Pod koniec byłem nim już dość mocno zmęczony. Zdjęć jest sporo bo miałem problem z oświetleniem – zrobiłem ich blisko 200 i te chyba najlepsze wybrałem do prezentacji. Kończąc ten przydługi wstęp – zapraszam do oceny i dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Piękny ale mam wrażenie że ma troszkę za wysokie zawieszenie jak na taki wóz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Wspaniale wykonany model wspaniałej wyścigówki spod znaku Czarnego Konia. Wybrałeś bardzo efektowny wózek, który nie trąci nudą, jak niektóre modele Ferrarek pojawiających się w sieci i na zawodach. Kawał dobrej roboty! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Superfajny naprawde Eleganckie wykonanie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Pięęęęękny. Gdybyś nie napisał że odstają słupki to ciężko zauważyć. Gratuluje dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Piękny i jak już koledzy zauważyli nieczęsto spotykany model Z tymi słupkami to nie jest tak źle, wcale tak bardzo nie rzucają się w oczy. Za to cała reszta - poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Września 2010 Super Moderator Share Napisano 20 Września 2010 Jestem pod wrażeniem i gratuluję piękniej furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Piękny , wspaniale wygląda, a to zawieszenie jest takie po w Polsce autko śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Piękny , wspaniale wygląda, a to zawieszenie jest takie po w Polsce autko śmiga Chyba nie rozumieć "JĘZYK POLSKA" Czy jest jakiś tłumacz na sali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Ehh... patrzą c na takie modele człowiek zaczyna wątpić we własne umiejętności pozostaje jedynie nadzieja że kiedyś uda się zbliżyć do takiego poziomu Naprawdę świetna robota, w pełni zgodzę się z kornikiem że udało Ci się ożywić dosyć nudnawy model ferrarki, teraz to prawdziwy torowy potwór Body kit jak rozumiem z HD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Świetnie wykonany model, z przyjemnością ogląda się takie zdjęcia. A sam samochód? Całkiem ciekawa "podróbka" Vipera drugiej generacji ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Stałem, usiadłem obawiając się ze przysiądę, a i tek spadłem z krzesła Piękny Ja tylko czekam jak ktoś się połasi na jakieś 599 GTB, mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Model piękny po prostu. Rabbit666 możliwe że będę je składał bo cos ostatnio na Ferrari mnie wzięło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Ależ z ciebie polonista po prostu się pomyliłem zamiast bo to napisałem po.Jakoś trudne to do zrozumienia nie był, mam nadzieję,że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Teraz i to bardzo pomogłeś. W ten dzień do wszystkiego się czepiałem. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Teraz i to bardzo pomogłeś. W ten dzień do wszystkiego się czepiałem. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Bardzo, bardzo zacny model. Prawdopodobnie jest to jeden z najlepiej wykonanych modeli na forum, biorac pod uwage wykonczenie jak i stopien trudnosci w wykonaniu. Do tego dobre fotexy... Rewelacja!!!! Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Super po prostu super. No i podziwiam Cie za tą wytrwałość, bo śledziłem Twoje poczynania z tymże trans-kitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Ziarenka piasku to jakby przed chwilą wypadł z trasy, już lepszym wyjściem byłby graining, ale nie widzę takie potrzeby robienia tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Choć uważam, że samochody Ferrari od końca lat 90 są ładne głównie z nazwy, to jednak ten model powala na kolana. Obejrzałem mnóstwo pięknych modeli na tym forum, ale nie wszystkie były i piękne, i "jak prawdziwe." Twój model odhacza obydwa w/w pola. GA-LAN-TY. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 no piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi