adam juszczak Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Dioramka wykonana z modeli i PE j.w;reszta własna produkcja,dodana zielenina od Polaka i woda Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Cześć Wspaniała, cudowna, genialna dioramka, brak słów normalnie W jaki sposób robisz takie fajne drzewka i krzaki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 Skręcony drut miedziany + siatka Polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Kolejny raz wypada pogratulować dioramki. Świetną robisz roślinność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Co tu dużo pisać, po prostu kolejna świetna praca w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Wyśmienite wykonanie dioramy. Zarówno most jak i pojazd a także figurki. Jednak to co zachwyca to świetnie dobrana i z głową, naturalnie rozsadzona roślinność. Całość tworzy bardzo naturalną kompozycję. Rzeczka dobrze oddana. Podoba mi się ten zblokowany na kamykach pod mostem kawałek gałęzi. Pokazuje że woda mimo iż wydaje się być statyczna, porusza się trzymając konar na kamieniach. Gratuluję rozplanowania, pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Adamie kolejna świetna praca. Zainspirowany Twoimi działaniami uzbroiłem się w materiały Polaka Mam zamiar zacząć wkrótce moją pierwszą, jeszcze dość skromną podstawkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Praca świetnie skomponowana. Podoba mi się bardziej niż poprzednia "błotna" scenka. Dodatkowo figurki naprawdę są klasowe - a w naszej skali łatwe to nie jest - wiem, bo właśnie rzeźbię dwóch pacjentów Zdradź tajemnice tej ciekawej ramki do dioramy, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 Dziekuję wszystkim za opinie. Co do ramki ,wyda się może banalne ale tak jest,po prostu konstrukcja z balsy oklejona tapetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Bardzo ładna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 ladna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 te figurki sa po prostu swietne a model jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wol1 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Modelarska uczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 czapy z głów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi