Artur Wałachowski Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 super w twoim wykonaniu i podkreslony bardzo fajnym malowaniem gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=170910209 Artur czy ty sprzedajesz wszystkie swoje modele? A co do samego modelu to jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 28 Lutego 2007 Autor Share Napisano 28 Lutego 2007 Artur czy ty sprzedajesz wszystkie swoje modele? Prawie wszystkie....te gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Artur zrob sobie jakas przerwe ok ?? bo mi sie znudzilo juz pisanie rzeczy typu "wspanialy model, super malowanie i w ogole wszystko super, zadnych wad", a tak serio to naprawde jest super, ten zlozony dach jest extra pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Witam, czy to zestaw nr 35224? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 2 Marca 2007 Autor Share Napisano 2 Marca 2007 czy to zestaw nr 35224? Tak to ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 2 Marca 2007 Share Napisano 2 Marca 2007 Model cieszy oko...czekam na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 2 Marca 2007 Share Napisano 2 Marca 2007 Witam, wie ktoś czy jeszcze można gdzieś ten model zdobyć poza rynkiem wtórnym? Bo nabyłem do niego jakiś czas temu blachy, a jego samego nie mogę nigdzie dorwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 2 Marca 2007 Autor Share Napisano 2 Marca 2007 Podają że niby dostępny tu- http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=6626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 2 Marca 2007 Share Napisano 2 Marca 2007 Dzięki za cynk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 2 Marca 2007 Share Napisano 2 Marca 2007 Moje zdanie jest oczywiste. Model mistrzowski, super i wiele innych dobrych wypowiedzi. Z tego co widziałem wcześniej i teraz mogę stwierdzić że gdyby Artur napisał że zrobił np: Tygrysa Królewskiego i to napisał bez pokazywania zdjęć to wszyscy wiedzieli by że model jest DOSKONAŁY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Podają że niby dostępny tu- http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=6626 Ja też korzystam z Tego sklepu moim zdaniem jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Artur Wałachowski czy popełniłeś może model edka w 16 jak tak to prosiłbym o fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 czy popełniłeś może model edka w 16 jak tak to prosiłbym o fotki Niestety nie miałem jeszcze przyjemności,choć raz niewiele brakowało żebym go kupił,ale jakbym kiedyś zrobił to na pewno zdjęcia pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 No to Italeri 1:35 się nawet nie umywa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi