Sławekb Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Tylko spokojnie z krytyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Super!! Świetnie pomalowany, domyślam się że kosztował mnóstwo pracy. Ten uszczerbek numeru jest celowy? I podstawowe pytanie- czy śmigła się kręcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 czy śmigła jakie smigla? smiglowiec, mimo nazwy ma wirniki. a co do modelu, ladny, bardzo dobrze wykonany, tylko razi czystosc WIRNIKA glownego i nieprzezroczystosc owiewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Nieszczęsny numerek...jest jako ślad eksploatacji........ale mojej ....więc niestety do poprawki ......a pozatym śmigiełka jak najbardziej w formie ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Giulio........jakoś tak padało światło,że nie wszystko widać....mnie też to razi....no ale trudno.( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 no jak trudno to trudno, a wiec... trudno, jak to mawia moj znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Merytorycznie nie będę się wypowiadał, bo śmigłowce to zupełnie nie moja działka ale model mi się podoba. Może tylko te rdzawe zacieki trochę za intensywne w stosunku do w miarę czystej reszty. No a jeśli śmigiełka się kręcą to . Proponowałbym jednak żebyś robił zdjęcia na jednolitym tle. Model jest dobrze oświetlony, ładnie widać szczegóły ale wzrok mimowolnie jest rozpraszany przez np. kolorowe okładki książek widoczne w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Modelik Extra. Sam planuje kupić takiego, ale niestety brak miejsca narazie. A do kolegi Giulio pokaż swoje modele, a nie krytykujesz innych, co cie razi, a co nie. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Model ładny ale plamy za bardzo rozmyte! myśle że powinno byc tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Września 2010 Share Napisano 30 Września 2010 Tak jak rusków nie lubię, to ten Mi ma coś w sobie, a i model świetnie wykonany, gdyby tylko nie ten nieszczęsny numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Przyzwoicie wykonany model, tylko tło fotek fatalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 widzę tu wielbiciela szczegółów mam nadzieję, że pokażesz nam coś jeszcze ciekawego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Całkiem nieźle wykonany model, ciekawej i rzadko widywanej na forach maszyny. To co mnie razi najbardziej to wspomniane już wyżej zapylone oszklenie. Ogólnie Twój mi robi dobre wrażenie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Ja bym się tak jak RH przyczepił do plam,że nie powinny być rozmyte.A po za tym model na 5.Opony trochę przybrudź no chyba,że właśnie zmienili na zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Ale wielki wiatrak ...a tak powaga to model ładny choć gustuje w Jetach to ful szacuneczek za wykonanie tego specyficznego śmigłowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Sławekb, a z czego zrobiłeś pasy w środku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2010 z taśmy samoprzylepnej))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2010 a co do zamglonych szyb....one naprawdę na żywo wyglądają spoko...na fotach fatalnie odbiło się światło((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 z taśmy samoprzylepnej))) Pomysłowy Dobromir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Wojtek_K-i, kolego, nie załamuj mnie... wystarczy, że się właśnie rozwodzę... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 Nie pamiętam...robiłem go jakieś 3 miesiące...ale nie codziennie-kiedy miałem czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Chciałem sobie obejrzeć zbliżenia tej dioramy, bo te miniaturki wiele obiecują. Najeżdżam kursorem na fotkę, jest "rączka", myślę "super, będzie powiększenie". Klikam, a tu ten p... fotoSIK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 ta diorama jest poprostu piękna...początkowo mój| "MI"...też miał być bialutki...jaką farbę użyłeś?))))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Pepsi_Adam - bardzo fajny, ale możesz wrzucić parę zbliżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 jakie smigla? smiglowiec, mimo nazwy ma wirniki. Ma-śmigło ogonowe:) A co do modelu to świetnie wykonany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi