Maciek_66 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Zrobiłem ten model i zaraz potem ukazał się P-40 M, również Eduarda. Szkoda, bo wolałem wersję M - miała wcześniejszy typ oszklenia, poza tym w tej późniejszej edycji Eduard dodał żywiczne wnęki podwozia. Niestety zestaw (wypraski Mauve) był raczej średni, więc kosztował sporo pracy. Wnęki klap z fototrawionego zestawu średnio pasowały do modelu. Nie do końca też wiedziałem, jak zamocować bazooki - wzorowałem się na zdjęciach, ale wchodziły w kolizję z wysuniętymi klapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Mam takiego samego, tyle że w 72 Ale Twój jest o niebo lepszy pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Piękny model, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Ładny nawet nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Piękny ci on. Fajny efekt opalonej blachy za wydechami - jak powstał? Te zębate P-czterdziechy mają coś w sobie, zrobiłem jedną....i kupiłem drugą . Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Bardzo ładna i czysto wykonana P-40 z delikatnymi śladami eksploatacji. Winszuję! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Witam. Bardzo fajny model. Ciekawie wyszły przebarwienia i przybrudzenia dołu, ładne stonowane, nieprzesadzone. Nie wiem czy to wina zdjęć, ale, na kadłubie linie podziału wydają się zbyt intensywne. Zwłaszcza na ostatnim zdjęciu. Ale generalnie model jak dla mnie bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Gratuluję,piękny model .Ślady eksploatacji takie ,jakie sam chciałbym osiągnąć w swoich modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi