elefantes Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Do zakupu modelu skłoniła mnie bardzo niska cena, która w stosunku do tego co otrzymujemy w pudełku jest rewelacyjna Malowanie pędzlem, wg własnego "widzimisię". Oprócz anteny, którą dorobiłem z drutu brak jakichkolwiek dodatków. Model przyjemnie się sklejał, części w miare dopasowane. Jestem z modelu bardzo zadowolony, jak na moje możliwości wyszedł całkiem OK. Polecam: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 je je je! Panzer 4 to jest to! Świetny wash i wg.mnie super brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwnicowy Szczur Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Powiem tak : wy@#$%ny w kosmos , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Ten model jest tragiczny ale za to widzę że twoje umiejętności rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Ten model jest tragiczny dlaczego? Przesadzone trochę z suchym pędzlem i trochę za duży kontrast pomiędzy niektórymi detalami, ale ogólnie jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomuel Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Cóż, każdy z aktualnego swego poziomu, ciągnie wciąż wyżej, w rzeczy samej doskonaląc umiejętności............ Ale aż tak beznadziejnie nie wygląda edycja: PS. W pierwszym poście autor zaznaczył, iż wg. własnego widzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Ten model jest tragiczny dlaczego? Przesadzone trochę z suchym pędzlem i trochę za duży kontrast pomiędzy niektórymi detalami, ale ogólnie jest fajnie. Chodziło mi o model academy.... wykonanie bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Dumo zapewne miał na myśli, że wykonanie modelu przez Academy jest tragiczne Edit: Napisałem to w tej chwili co Ty Dumo. A co do modelu, to fakt, odważnie i nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 bardzo fejne wykonanie, zmien wojaka na jakiegos z dragona i bedzie super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzgwrzd Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Dobrze że się pojawił bo już brakowało na forum jakiegoś orzeźwiającego powiewu Panzerwaffe, które reprezentowałby Panzer IV. Czy ktoś się ze mną nie zgodzi ? - pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Składałem ten sam model, jest gdzieś tu wystawiony. Uważam że model jest Tragiczny jak na firmę Academy :( Bardzo ładnie wykonałeś. Mam dwa ale, wyrzuć te ekrany, są strasznie grube, w rzeczywistości były o wiele cieńsze, płyty te miały 5mm grubości. Zrób z blachy. Weź puszkę po piwie i wytnij. Bardzo psują efekt te ekrany, bo sam model Rewelacyjny. A ekrany z puszki po browarze wychodzą naprawdę Miodzio a wykonanie to chwila:) Moje drugie ale to, to że model wydaje się trochę"przerysowany" tzn, jak zauważył kolega wyżej za duże kontrasty są między niektórymi detalami. Ale prócz tych dwóch baboli, moim zdaniem modelik Klasa viewtopic.php?t=23323 tu masz link, na którym jest z blaszanymi ekranami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Witam ! Nawet z najgorszego zestawu można wycisnąć coś fajnego. Model podoba mi się. Jest klimatyczny i prezentuje się nieżle. Poza tym Kolega maluje pędzlem! Co do samego zestawu, to ten i Stug IV, to stare przedprodukcyjne matryce Tamiya ( około 1970 r-wersja jeszcze do silniczka elektrycznego). Model posiada błedy , które już Tamiya nie posiadała. Nawet manekin jest ten sam co u Tamiya. Stare blaszki Eduarda z zimmeritem pasują do tych modeli... Tak, tak , Szanowni Forumowicze! Jeszcze kilkanaście lat temu wszystkie modele tak wyglądały........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi