Artur Wałachowski Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Witam. Jak dla mnie super wykonanie, malowanie, ślady eksploatacyjne. Tylko te pokutujące zdjęcia ... znowu tylko z "lotu ptaka" Numer "534" na burcie malowałeś z szablonu, bo chyba widzę czarny odkurz w kształcie prostokąta dookoła numeru. Czekam na koniec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 model jest zabójczy. Czy ci kiedykolwiek zdarzyło się zrobić model który jest poniżej klasy "Mega Expert" ? Czy masz może w planach panzer VII Maus albo E-100 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Ty jesteś dla mnie wśród modelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 No malowanie super, prawdziwy profesjonalizm! Mam pytanie jakiego aerografu używasz i czym zrobiłeś odrapania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Marca 2007 Autor Share Napisano 16 Marca 2007 Dziękuję za opinie,dziś model będzie skończony,więc wrzucę zdjęcia dzienne-wczorajsze przy świetle sztucznym przekłamuja kolory. Mam pytanie jakiego aerografu uzywasz i czym zrobiłeś odrapania? Używam zwykłego aerografu-model Profi-pseudoiwata,a odrapania zrobione są brązem Van Dycka i pędzelkiem 000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Kolejny świetny model. W pancerce nie siedzę, ale twoje modele naprawdę mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 16 Marca 2007 Autor Share Napisano 16 Marca 2007 Prace zakończone,mg zainstalowany-zdjęcia w sesji dziennej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Nie no jest SUPER. Szkoda że nie dałeś takiego dwukolorowego kamo jak Wojtek ale, wygląda jak skala 1:1. No i poprawiłeś te fotki. Brawa za model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 No, no . Nie ma do czego się przyczepić. Szczególnie przedział bojowy się mi podobuje niezwykle . Zapytam podstępnie ale bez podtekstów - na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Zapytam podstępnie ale bez podtekstów - na sprzedaż? Tak jakby-na zamówienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 pinkny, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Kolego Artur czemu sprzedajesz swoje modele? Może to nie mądre pytanie bo pewno życia nie znam ale chciałbym to zrozumieć. To Cię satysfakcjonuje, bo ja bym nie sprzedał za żadne skarby świata swoich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Artur jak wykonujesz odrapania na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 http://nuclearworldwarsite.com/russia.html Kolego Artur czemu sprzedajesz swoje modele? Nie wszystkie-dużo robię na zamówienia-dla osób które są w stanie zapłacić godziwe pieniądze, taki sposób zarobkowania-aczkolwiek skuteczny-dlaczego?ponieważ za miesiąc mojej pracy mam trzy razy więcej jakbym na budowie po 10 godzin pracował-czy to wystarczający argument?oceń sam-dodam tyle że mam oprócz tego na swoje własne modele-na półkę-te wymarzone,czasami drogie i niedostępne.... Artur jak wykonujesz odrapania na modelu Pędzelkiem 000 i farbami olejnymi-brąz Van Dyck i czerń kostna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Nj bym nie sprzedał żadnego z moich modeli, nawet najgorszego (pewnie i tak nikt by nie kupił ). Ale rozumiem Artura i podziwiam jego prace, zawsze z opadniętą szczęką. Arturze daj prosze fotke swojego ulubionego unikatowego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Cudeńko! Aha ile go robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi