rollingstones Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Co wy na to - taki projekcik. Ja wchodzę z dwoma tematami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Ja wchodzę z dwoma tematami Konkretnie jakie tematy? Jakiegoś F-4 może bym zmontował. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Ja robię LVTP 5 A i drugą pracę z samymi figurami, a projekt może być od samolotów po okręty, przez figury ,pojazdy i dioramy - temat rzeka i jaki fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Uwentualnie mógłbym dołączyć się z zaczętym F-105 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Jestem z wami , Uprzedzam tylko z powodu braku czasu będzię bardzo powoli i rozległe w czasie. Zaczynam moim nowym nabytkiem w 1/48 Mc D.D. F-4J Phantom II Mogram/Revell 1/48 Przygotuję specjalnie dla was dwa in-box porównawcze i uzasadnienie wyboru modelu do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 hmm... coś bym wymyślił... gdyby ramy czasowe projektu napawały mnie optymizmem co do kwestii "wyrobienia się", to wezmę udział, (a może bez terminu ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Witam, Jak wystarujecie to ja też się piszę J-5A ....takim nieco rozebranym Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Z koreańczyków mam F4U4, HO4S-3 Chicksaw, HO3-S1, HSL-1 (Bell 47) z NAMu UH-34, więc sądzę że mogę dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o Wietnam to jakieś figurki bym zmontował, jestem jak najbardziej za projektem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 U mnie w kolejce czeka A7 D Corsair II w 1:32. Jeśli czas pozwoli to.... może i ja doskoczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Podoba mi sie taki pomysł projektu. Jeśli skończyłbym Ju-87 do czasu ewentualnego rozpoczęcia projektu chętnie dołączyłbym z jakimś Huey'em czy Cobrą w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Podoba mi sie taki pomysł projektu. Jeśli skończyłbym Ju-87 do czasu ewentualnego rozpoczęcia projektu chętnie dołączyłbym z jakimś Huey'em czy Cobrą w 1:72 To ja też - tyle, że kobra w 32 a huey w 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 17 Stycznia 2011 Share Napisano 17 Stycznia 2011 Hmmm,jeśli by nie było określonych ram czasowych to czemu by nie.W tej chwili mam rozgrzebanego M998,M1A1 i zacząłem M107 "Mad Dog" którego chciałem zrobić z czasów działań w Wietnamie.Dzisiaj zresztą do niego blaszki doszły co znakomicie urozmaici ten smutny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkorjat Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 w szafce czakają na swoją kolej wiatraczki z wietnamu UH-1 UH-34 i AH-1/AB-47 a w trakcie mam małą dioroame z tego okresu. Jestem za jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 I jak z projektem?? Ja mógłbym zrobić phantoma jak skończę mojego DAFa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemosto Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Ja bym tez sie dolaczyl, cos tam latajacego z tego okresu by sie znalazlo w moim magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi