Przemek R Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Nio serek dajesz dajesz już nie mogę sie doczekać na galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 wygląda świetnie ale zapomniałes o obejmach zbiorników ?? czy to tak ma byc A nie zapomniałem , gdzieś w połowie relacji był fotki jak był zbiorniki robione, a mianowicie tak: - Na zbiornik pomalowany alcladem dałem czarne obejmy z taśmy - Później chromowane listwy zabezpieczające Tak jak w oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Miodzio A tutaj babol ze strony revell, specjalnie przerabiałem zderzak przedni żeby można było swobodnie otwierać maskę, a tutaj ZONK, po przyklejeniu wszystkich kluczowych części na model, okazało się, że jak by nie zrobić maska za groma Ci się nie będzie otwierać do końca W moim Petku pokombinowałem trochę inaczej niż Ty i maska otwiera się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 Ożesz ty orzeszku godaj jak żes to zrobił ...krok po kroku proszę... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Ożesz ty orzeszku godaj jak żes to zrobił ...krok po kroku proszę... . Przecież kiedyś Ci tłumaczyłem co i jak zrobić ale Ty chciałeś po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 Ożesz ty orzeszku godaj jak żes to zrobił ...krok po kroku proszę... . Przecież kiedyś Ci tłumaczyłem co i jak zrobić ale Ty chciałeś po swojemu A żeczywiście, dopiero teraz sobie przypominam, jak coś mi kiedyś pisałeś , ale zaraz zaraz jeszcze nic do stracenia .... Jutro spróbuje to wykonać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 ale zaraz zaraz jeszcze nic do stracenia .... Jutro spróbuje to wykonać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 Yes, Yes, Yes , udało się maska jest otwierana, jeszcze tylko ta szyba na krańcach maski, trąbki i osłona przeciwsłoneczna na dachu i cały przodzik, będzie ukończony, dzisiaj wykonałem gimnastykę przy masce, nakleiłem kilka kalek i gotowe. I honorowe miejsce na półce Sorka za fotki, ale robione na szybko, coś dokładniejszego dam przy następnej aktualizacji. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Wow super ci wyszedł te modelik chyba nawet lepiej niż mój wrecker, ale jedno jest dziwne czemu ja nie miałem problemy z maską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 ale jedno jest dziwne czemu ja nie miałem problemy z maską??? A to żeczywiście dziwne , rozmawiałem z 3 osobami którzy kleili tego petka, i każdy miał problem z maską . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 W moich dwóch Petkach 359 (no dobra, jeden to prawie Marmon ;) ) też był problem z haczeniem maski o filtry, ale wystarczyło dobrze pomanewrować maską przy otwieraniu i w sumie obyło się bez przeróbek. Wrecker wygląda coraz lepiej, co prawda upaćkana chłodnica to dla mnie nowość, ale do zewnętrza nie mam zastrzeżeń. Szkoda tylko, że ten model nie pozwala na nieco większą indywidualizację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 W moich dwóch Petkach 359 (no dobra, jeden to prawie Marmon ;) ) też był problem z haczeniem maski o filtry, ale wystarczyło dobrze pomanewrować maską przy otwieraniu i w sumie obyło się bez przeróbek. Też masz zamontowane chromowane płyty na filtrach bo to one są winne temu, że chlapacze nie mogą przecisnąć się obok nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Nom model piekny:) Tylko nie wiem dlaczego go wszyscy w tych samych barwach robia;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 No właśnie gdyby nie blachy na filtrach było by ok, a co do kolorystyki, to wydaje mi się, że te kalki właśnie na takim kolorze najlepiej wyglądają , i zresztą oryginały są malowane na biały, widziałem podobnego czarnego ale to już inne malowanie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Model pikny ale mogłeś sobie odpuścić walore na silniku wygląda sztucznie....... a reszta cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 OBŁĘD!!!! GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Brawo! Te kalki są tak piękne, że w innych barwach nie wyobrażam sobie tego modelu. Gratuluję wykonania jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 23 Października 2007 Autor Share Napisano 23 Października 2007 Ciesze się, że wam się podoba, model już na ukończeniu, zostało przykleić i pomalować 2 małe haki, owiewka na maskę i petek ukończony, fotki dam jak pomaluję owiewkę na czerwony clear, narazie czekam na farbki ( pewnie jutro przyjdą już, bo towar wysłali wczoraj ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 28 Października 2007 Autor Share Napisano 28 Października 2007 Model ukończony Więcej fotek w galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi