fulcrum_29 Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Witam Miałem kilka miesięcy przerwy :( ,ale jestem I wrzucam kilka fotek Tu-160, zestaw to Trumpeter ,pracy dużo bo ponad 600 części,niestety nie zrobiłem wychylonych klap ,bo model musi stać na półce ze złożonymi skrzydłami ,a widziałem takie fotki w necie i jakoś nie przypadły Mi do gustu.Nie posiadam też zdjęć wnętrza bo model zacząłem kilka miesięcy temu ,a moja żona wyczyściła kartę w aparacie przed wyjazdem na urlop Wielka szkoda bo było bardzo fajne :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Jesteś pewien, że wnętrze komór bombowych i wewnętrzne powierzchnie drzwi tych komór, mają mieć właśnie taki kolor? Znając Ruskich i ich sprzęt, stawiałbym na kolor jasno szary bądź średnio szary błyszczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Jak najbardziej może być . W latach 80 Rosjanie stosowali dwa kolory jako podkładowe /zabezpieczające płatowiec . Własnie taki zółto szaro zielonkawy , gdzieś do około 86/87 roku i tym kolorem były tryskane wszystkie nasze Su-22. Oraz po 87 na czerwono ,taki sam kolor jak samoloty amerykąńskie ,z tym że czerwony był stosowany przede wszystkim na wewnetrzne powierzchnie paneli luków i itd w połączeniu z właśnie z primerem żółtawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Powrót w wielkim stylu. Gigant bombowy wyszedł bardzo ładnie ale aż się prosi o washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 12 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2010 Witam Kolor komór jest ok ,nawet gdzieś powinienem mieć fotki wnęki przedniego podwozia w takim samym kolorze jak komory bombowe A mnie się wydawało że upaćkałem za bardzo,ale na białym połysku i z lampą błyskową tego tak nie widać ,jak na półce(nawet żona pytała ,po co upaprałem taki ładny biały samolot?) Może uda mi się zrobić jakieś inne fotki w tygodniu( ale nie obiecuję) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 nawet żona pytała ,po co upaprałem taki ładny biały samolot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Mam takiego w 1/144. Piękna maszyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Piękny model. Już jego rozmiary robią wrażenie, a do tego dochodzi rewelacyjne wykonanie Tu-160 w parze z Tu-95 to jedno z moich modelarskich marzeń, ale ze względu na rozmiary obu maszyn chwilowo nie do zrealizowania, tym bardziej cieszy mnie fakt, że można to cudo obejrzeć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 pięknie wykonany wielki grzmot ! jak dla mnie to super wykończony - delikatne brudzenie, a wypłowiałe powierzchnie dielektryczne tylko dodają realności ! No i ta kalka - Ilia Muromiec - kapitalna sprawa Gratulations !! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2010 Dziękuje za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Powiem krótko cudo.Może teraz Tu22m3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Piękny model, robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Szkoda, że nie zrobiłeś otwartych klap, slotów i spojlerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Największy samolot bojowy świata robi wrażenie. Dobrze wykonany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi