dariusz_32 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 To może inaczej zapytam: DIeSEL-20 czy w zestawie dedykowanym są relingi dla głównego pokładu? Jeżeli nie ma, to czy ktoś wie, czy zestaw relingów do modelu Revell'a będzie dobrze pasował i czy jest sens go kupować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli nie ma, to czy ktoś wie, czy zestaw relingów do modelu Revell'a będzie dobrze pasował i czy jest sens go kupować?Pozdrawiam Teoretycznie bryła jest jedna. Praktycznie... Poza tym zawsze możesz kupić niededykowane relingi i dociąć: http://www.exito.sklep.pl/RELINGI-k289-0--default.html ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 To może inaczej zapytam: DIeSEL-20 czy w zestawie dedykowanym są relingi dla głównego pokładu? Witam i w Big Edku i w Tomsie są relingi do głównego pokładu, nawiazuje do obu zestawów bo takie zakupilem. Jedyna widoczna różnica którą dostrzegłem do tej pory to Toms posiada ładne stelaże do pływaków dla Arado, w Edku zaś jest tylko wózek do katapulty. Mała rzecz a wiele zmienia Ps: W niedziele zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezet101 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Koledzy ratujcie! Wcięło gdzieś moją instrukcję do Tirpitza Academy 1/350. Poratuje ktoś jakimś skanem? Może być Tamiya oczywiście. Mój adres: scubapro@gazeta.pl Revell ma na stronie instrukcje w pdf, a Academy ani Tamiya nie mają :( Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Koledzy ratujcie!Wcięło gdzieś moją instrukcję do Tirpitza Academy 1/350. Poratuje ktoś jakimś skanem? Może być Tamiya oczywiście. Mój adres: scubapro@gazeta.pl Revell ma na stronie instrukcje w pdf, a Academy ani Tamiya nie mają :( Z góry dziękuję! http://www.mojehobby.pl/products/German-Tirpitz-Battleship-Kit.html http://www.mojehobby.pl/products/Tirpitz-103620.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIeSEL-20 Napisano 27 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2017 Dzień dobry, Witam, Cześć nie wiem jak zacząć po tylu latach nieobecności. Na wstępie podziękuję Adminom za ocalenie konta mimo długiej nieobecności i chyba małe jej wyjaśnienie się należy ale tak w skrucie nie chce się rozwodzić za bardzo hehe. Przeczytałem swoje ostatnie posty by przypomnieć sobie samemu co w tedy się działo i tak po zawodach RC moje prace z TIRPITZEM posunęły się trochę do przodu choć nie wiele i nim zdążyłem cokolwiek tu dodać przeszkodziła mi moja inna pasja a mianowicie miałem dość poważny wypadek motocyklowy który na wiele długich miesięcy wyłączył mnie z życia w dosłownym znaczeniu przez kolejne miesiące żeby nie mówić lata prawa ręka odzyskiwała sprawność. Trwało to ok 2,5/3lat. Dziś już mogę powiedzieć że jest dobrze choć ręka już chyba nigdy nie będzie sobą. Wyprzedzę też potencjalne pytanie czy porzuciłem motocykle? Nie, nadal je kocham, nadal jeżdżę bogatszy w doświadczenia. Od tamtej chwili zmieniło się też wiele więcej. Zamiast jednego ma już trzy motory, ożeniłem się mam dwie córki i własne M i teraz bardzo bym chciał wrócić do prac nad modelami z tym że teraz muszę się odnaleźć w roli modelarza któremu nie sprzyjają dwie super córeczki No nic miło bardzo miło było tu zajrzeć i dać znać że jeszcze żyję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Milo powitac. Twoja historia z wypadkiem i walka przypomina mi walke Roberta Kubicy do powrotu do tego co kocha. 1/3 naprzod i powoli dzialaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi