zdzichmig Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 witam wszystkich od niedawna wpadłem w manie latających skrzydeł, no więc zaczołęm czytać trochę na temat ich. z tego narodził się pomysł na budowę Niemieckiego szybowca z napendem. Cała konstrukcja jest mojej myśli. Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska. Myślę że was to zaciekawi dawać komentaże created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 witam wszystkichod niedawna wpadłem w manie latających skrzydeł, no więc zaczołęm czytać trochę na temat ich. z tego narodził się pomysł na budowę Niemieckiego szybowca z napendem. Cała konstrukcja jest mojej myśli. Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska. Myślę że was to zaciekawi dawać komentaże Pierwszy komentarz - - to za ortografię. Naprawdę tak ciężko wrzucić teskt do edytora i sprawdzić słownikiem? Drugi komentarz - - to za jakość zdjęć. Ostrość złapałeś wszędzie tylko nie na modelu. Jak tu komentować plamy? Trzeci komentarz - gdzie jest napęd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 A dlaczego ten modelik jest z papieru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 A na podstawie czego to stwierdziłeś? Po zdjęciach trudno powiedzieć z czego jest ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 3 Lutego 2011 Share Napisano 3 Lutego 2011 Na piątym zdjęciu jest chyba dobra ostrość. I tam widać, że raczej nie jest z papieru... Ja się tylko zastanawiam, na podstawie czego kolega stwierdził o przeznaczeniu tego typu jednostek. Masz może jakieś ciekawe / tajne info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska. I zaginiona arkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Się śmiejecie z pomysłu szybowca-cysterny, a tymczasem na wiki: http://pl.wikipedia.org/wiki/Cornelius_XFG-1 Przy okazji polecam wszystkim zainteresowanym książkę "Szybowce Transportowe" T. Królikiewicza. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 luuuuudzie czy wy nic nie kumacie to jest model ze złomu (czyli plastiku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 to jak wspomniałem jest to mój pomysł ja tylko sie wzorowałem projektami hortena i messerschmitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 teraz specjalnie dla krytyka "Nexusa" to jest mój projekt i jest w trakcie budowy silnik dopiero zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 No a tu już widać wycięte komory transportowe.Są trochę małe ale pare skrzynek na amunicje by mógłby zabrać. created by picasa2html.com Tu jest sprzęt który wpakuje do ładowni created by picasa2html.com a to jest ten silnik, zamontuje go na dziobie created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Jak dla mnie do działu SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Tak też "krytyk Nexus" uczynił. Wylądowało w SF. A zdjęcia dalej nieostre. I proszę używać funkcji "Zmień", a nie pisać jeden post pod drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 wiesz co. może ja tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Ale to nie jest kwestia " lubię, nie lubię". Są pewne zasady i trzeba się ich trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 dobra dobra rozejm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Pax. A z tego silnika raczej zrezygnuj. Wygląda jak motorek malucha w kamazie. Dodaj ze dwa odrzutowe pod płatem lub na płacie. Zobaczysz jak twojej konstrukcji udźwig wzrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Tia, foty do wymiany. Popraw bo widac ze nic nie widac. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 ok ok ale nie mam dość złomu na odrzutowca coś pomyśle ale dzięnki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polch Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Ale przecież ta gwiazda też się nada, może robić jako webasto do ogrzewania kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 nie mam dość złomu na odrzutowca Bierzesz długopis (taki rozkręcany, z pstrykadłem na końcu), pionek od chińczyka i masz silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzichmig Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 eh nie jestem pewien ale zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi