Jump to content

model ze złomu

zdzichmig
 Share

Recommended Posts

witam wszystkich

od niedawna wpadłem w manie latających skrzydeł, no więc zaczołęm czytać trochę na temat ich. z tego narodził się pomysł na budowę Niemieckiego szybowca z napendem. Cała konstrukcja jest mojej myśli. Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska.

Myślę że was to zaciekawi

dawać komentaże

DSC01242.JPG

DSC01244.JPG

DSC01245.JPG

DSC01246.JPG

DSC01248.JPG

DSC01249.JPG

DSC01250.JPG

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html.com

witam wszystkich

od niedawna wpadłem w manie latających skrzydeł, no więc zaczołęm czytać trochę na temat ich. z tego narodził się pomysł na budowę Niemieckiego szybowca z napendem. Cała konstrukcja jest mojej myśli. Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska.

Myślę że was to zaciekawi

dawać komentaże

Pierwszy komentarz - - to za ortografię. Naprawdę tak ciężko wrzucić teskt do edytora i sprawdzić słownikiem?

Drugi komentarz - - to za jakość zdjęć. Ostrość złapałeś wszędzie tylko nie na modelu. Jak tu komentować plamy?

Trzeci komentarz - gdzie jest napęd?

Na piątym zdjęciu jest chyba dobra ostrość. I tam widać, że raczej nie jest z papieru...

Ja się tylko zastanawiam, na podstawie czego kolega stwierdził o przeznaczeniu tego typu jednostek. Masz może jakieś ciekawe / tajne info?

No a tu już widać wycięte komory transportowe.Są trochę małe ale pare skrzynek na amunicje by mógłby zabrać.DSC01263.JPG

DSC01264.JPG

DSC01265.JPG

DSC01266.JPG

DSC01267.JPG

DSC01274.JPG

Tu jest sprzęt który wpakuje do ładowni DSC01276.JPG

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html.com a to jest ten silnik, zamontuje go na dziobieDSC01272.JPG

DSC01273.JPG

DSC01275.JPG