Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich

od niedawna wpadłem w manie latających skrzydeł, no więc zaczołęm czytać trochę na temat ich. z tego narodził się pomysł na budowę Niemieckiego szybowca z napendem. Cała konstrukcja jest mojej myśli. Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska.

Myślę że was to zaciekawi

dawać komentaże

DSC01242.JPG

DSC01244.JPG

DSC01245.JPG

DSC01246.JPG

DSC01248.JPG

DSC01249.JPG

DSC01250.JPG

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html.com

Napisano
witam wszystkich

od niedawna wpadłem w manie latających skrzydeł, no więc zaczołęm czytać trochę na temat ich. z tego narodził się pomysł na budowę Niemieckiego szybowca z napendem. Cała konstrukcja jest mojej myśli. Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska.

Myślę że was to zaciekawi

dawać komentaże

Pierwszy komentarz - - to za ortografię. Naprawdę tak ciężko wrzucić teskt do edytora i sprawdzić słownikiem?

Drugi komentarz - - to za jakość zdjęć. Ostrość złapałeś wszędzie tylko nie na modelu. Jak tu komentować plamy?

Trzeci komentarz - gdzie jest napęd?

Napisano

A dlaczego ten modelik jest z papieru??

Napisano

Na piątym zdjęciu jest chyba dobra ostrość. I tam widać, że raczej nie jest z papieru...

Ja się tylko zastanawiam, na podstawie czego kolega stwierdził o przeznaczeniu tego typu jednostek. Masz może jakieś ciekawe / tajne info?

Napisano
Według mnie gdyby została by ta konstrukcja wprowadzona do użytku miała by za zadanie transportowania paliwa i amunicji dla wojska.

I zaginiona arkę

Napisano

teraz specjalnie dla krytyka "Nexusa" to jest mój projekt i jest w trakcie budowy silnik dopiero zrobię

Napisano

Tak też "krytyk Nexus" uczynił. Wylądowało w SF.

A zdjęcia dalej nieostre. I proszę używać funkcji "Zmień", a nie pisać jeden post pod drugim.

Napisano

Pax.

A z tego silnika raczej zrezygnuj. Wygląda jak motorek malucha w kamazie. Dodaj ze dwa odrzutowe pod płatem lub na płacie. Zobaczysz jak twojej konstrukcji udźwig wzrośnie